ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/5/18

Πρόσκληση σε Εκπαιδευτική Ημερίδα στο ΕΚΑΒ ΤρίποληςΤρίτη, 8 Μαΐου 2018
EKABNews
Αθήνα 08/05/2018
Αρ. πρωτ.: 134


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, η Τριμελής Επιτροπή ΕΚΑΒ Τρίπολης του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ σας προσκαλεί, την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018  και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, σε ημερίδα  με θέμα: «Διαπίστωση του θανάτου από Υγειονομικούς Υπαλλήλους - μη Ιατρούς, παραλαβή νεκρών από Δημόσιους χώρους, καθήκοντα Αστυνομίας και Ιατροδικαστή, στις σκηνές Εγκλημάτων και τον καθοριστικό ρόλο των διασωστών, στην εντολή μη ανάνηψης καθώς και τις καταγραφές συμβάντων, άρνηση μεταφοράς, μη συνεργάσιμοι ασθενείς που αρνούνται διακομιδής»

Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης είναι: ο Ιατροδικαστής κ. Κωτακίδης Νικόλαος, ο κ. Διοικητής Ασφάλειας Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, ο Ιατρός ΕΚΑΒ και Διευθυντής Παραρτήματος Τρίπολης κ. Μπακόπουλος Σταμάτης.

Διοργάνωση ημερίδας: Τριμελής Επιτροπή ΕΚΑΒ Τρίπολης  με αρωγό την ομάδα εκπαίδευσης του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Τρίπολης.

Καλώς να έρθετε.


Η Τριμελής Επιτροπή
Λεζές Νικόλαος, Δουμάζος Νικόλαος και Νάτσης Νικόλαος

Πληροφορίες: Λεζές Νικόλαος τηλ. 69466660202


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος  Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος ΑλέξιοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews