ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/5/18

Συνάντηση με τον Σύλλογο Υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας για Κατασκηνώσεις και ΓυμναστήριοΔευτέρα, 7 Μαΐου 2018
EKABNews
Αθήνα 07/05/2018
Αρ. πρωτ.: 121

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Συνάντηση με τον Σύλλογο Υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας για Κατασκηνώσεις και Γυμναστήριο

Την Παρασκευή 4/5/2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ με τον Σύλλογο Υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας με θέματα συζήτησης την συνεργασία των δύο πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργάνων στα προβλήματα του χώρου μας και την συμμετοχή ορισμένου αριθμού μελών μας στην Κατασκήνωση των Υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας (ολόκληρη η οικογένεια και όχι μόνα τους τα παιδιά)  και στα προγράμματα του Γυμναστηρίου των Υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας.
Το αποτέλεσμα της συνάντησης η οποία έγινε σε άριστο κλίμα είναι η ευρύτερη συνεργασία μεταξύ των δύο σωματείων. Υπήρξε ανταπόκριση στο αίτημα συνεργασίας και  στην Γενική Συνέλευση του σωματείου μας την Τετάρτη 16 Μαΐου θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τις λεπτομέρειες για την συμμετοχή των μελών μας στις κατασκηνώσεις και στα προγράμματα του γυμναστηρίου. 


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος  Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος Αλέξιος
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews