ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/5/18

Μεγάλη Κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ/ΠΟΕΔΗΝ για μόνιμους διορισμούς και κατάργηση των ελαστικών συμβάσεων


Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018
EKABNews

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ συμμετείχε στην κινητοποίηση για τις ελαστικές σχέσεις εργασίας καθώς για πρώτη φορά έχουμε εργαζόμενους με συμβάσεις έργου ορισμένου χρόνου μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ και ΟΑΕΔ οι οποίοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Στάση εργασίας και συγκέντρωση στα Προπύλαια - Στο επίκεντρο οι συμβασιούχοι


Κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ για μόνιμους διορισμούς και κατάργηση των ελαστικών συμβάσεων
newsbeast.gr

Κλειστή μια λωρίδα της Πανεπιστημίου - Δείτε τις φωτογραφίες του newsbeast.gr
Μπαράζ κινητοποιήσεων σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Νωρίτερα, έκλεισαν η Σταδίου και η Δραγατσανίου.

Επί της Σταδίου βρίσκονταν χήρες από τον Σύλλογο Συζύγων Θανόντων (Α.ΞΙ.Α), όπου πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία στο οδόστρωμα της Σταδίου και στη συνέχεια προχώρησαν σε πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Επι της οδού Δραγατσανίου βρέθηκαν συμβασιούχοι του τομέα καθαριότητας των δήμων των οποίων έχουν λήξει οι συμβάσεις και μέλη του ΠΑΜΕ.

Επίσης, συγκέντρωση πραγματοποίησε και η ΑΔΕΔΥ στα Προπύλαια, με αποτέλεσμα να έχει κλείσει η μια από τις τέσσερις λωρίδες της Πανεπιστημίου.

Όπως αναφέρει με σχετική της ενημέρωση, η ΑΔΕΔΥ διεκδικεί μόνιμους διορισμούς και κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας.

Δείτε τις φωτογραφίες του newsbeast.gr:
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση στα Προπύλαια - Στο επίκεντρο οι συμβασιούχοι
protothema.gr


Επί της Σταδίου βρίσκονται και χήρες από τον Σύλλογο Συζύγων Θανόντων (Α.ΞΙ.Α) που πραγματοποιούν καθιστική διαμαρτυρία στο οδόστρωμα
Μπαράζ κινητοποιήσεων αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να έχουν κλείσει μέχρι στιγμής η Σταδίου και η Δραγατσανίου. Επι της Σταδίου βρίσκονται χήρες από τον Σύλλογο Συζύγων Θανόντων (Α.ΞΙ.Α) που πραγματοποιούν καθιστική διαμαρτυρία στο οδόστρωμα της Σταδίου και μεταξύ άλλων ζητούν άρση ηλικιακών κριτηρίων κατάργησης Σύνταξης Χηρείας, επαναφορά ποσοστού στο 70% της σύνταξης που εδικαιούτο ο εκλιπών και μείωσης σε 3 των απαιτούμενων ετών εγγάμου βίου.

Επί της οδού Δραγατσανίου βρίσκονται συμβασιούχοι του τομέα καθαριότητας των δήμων των οποίων έχουν λήξει οι συμβάσεις και μέλη του ΠΑΜΕ.

Σε εξέλιξη επίσης είναι συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στα Προπύλαια με αποτέλεσμα να έχει κλείσει η μια από τις τέσσερις λωρίδες του δρόμου. Η ΑΔΕΔΥ διεκδικεί μόνιμους διορισμούς και κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας.
Πηγή: protothema.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews