ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/5/18

Εκστρατεία για την απόκτηση ενός Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιωτή στην Ξηρολίμνη Κοζάνης, Βίντεο


Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018
EKABNews

Η προσπάθεια απόκτησης ενος Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιωτή, απο την Τοπική Κοινότητα Ξηρολίμνης. Δείτε το βίντεο του www.kozani.tv με τις δηλώσιες του Προέδρου της Τ.Κ.Ξηρολίμνης κου Κυριαζίδη Φίλιππου.
xirolimni.blogspot.gr

Στην αγορά ενός Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιωτή αποφάσισε να προχωρήσει η Τοπική Κοινότητα Ξηρολίμνης με στόχο να σώσει ζωές αφού είναι βασικό η απινίδωση να χορηγείται άμεσα μετά την καρδιακή ανακοπή. Εάν η καρδιά δεν αναταχθεί σε φυσιολογικό ρυθμό εντός 5-7 λεπτών, η κοιλιακή μαρμαρυγή θα αποβεί μοιραία. Η αγορά του Απινιδωτή θα γίνει με δωρεές γι αυτό και ανοίχτηκε λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς. Δείτε το βίντεο του www.kozani.tv

Εκστρατεία εύρεσης χρημάτων για απινιδωτή στην Ξηρολίμνη
kozanitv

Δημοσιεύτηκε στις 3 Μαΐ 2018 

Απινιδωτής Ξηρολίμνη - Δελτίο ειδήσεων FLASH TV 
Xirolimni
 
Δημοσιεύτηκε στις 6 Μαΐ 2018

Φίλιππος Κυριαζίδης

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews