ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/5/18

Ηράκλειο: Γέννησε στο αυτοκίνητο με την βοήθεια του ΕΚΑΒ



Κυριακή, 13 Μαΐου 2018
EKABNews

Το ΕΚΑΒ στο περιστατικό επιχείρησε αρχικά με το όχημα μικρού όγκου «Πήγασος» το οποίο στελεχώνεται με έναν διασώστη και έναν ιατρό (πλήρωμα ο Γιάννης και η Κατερίνα) και με ένα ασθενοφόρο όχημα (πλήρωμα οι διασώστες Γιώργος και Ντίνα).

Γέννησε στο αυτοκίνητο ανήμερα της γιορτής της μητέρας!
cretapost.gr

Το κοριτσάκι της ήταν βιαστικό ...

Η μικρούλα ήταν βιαστική να έρθει στη ζωή, ίσως για να κάνει δώρο στη μαμά της την παρουσία της, ανήμερα της γιορτής της μητέρας.

Ο λόγος για ένα νεογέννητο κοριτσάκι που δεν ήθελε να περιμένει μέχρι οι γονείς του να φτάσουν στο ιδιωτικό μαιευτήριο για τον τοκετό.

Έτσι, γεννήθηκε μέσα στο οικογενειακό αυτοκίνητο με ευκολία, με τη βοήθεια των διασωστών του ΕΚΑΒ – που κλήθηκαν από τον ευτυχή μπαμπά, μια που η … περιπέτεια τον βρήκε στον δρόμο – και φυσικά τον ίδιο τον πατέρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11:30 το πρωί ενώ το ζευγάρι κατευθυνόταν στο μαιευτήριο καθώς η 36χρονη επίτοκος είχε αντιληφθεί ότι το μωρό ερχόταν. Κι ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν στη λεωφόρο Ικάρου, «τα νερά έσπασαν» με τον μπαμπά μπροστά στον βιαστικό τοκετό που εξελισσόταν μπροστά του να ειδοποιεί το ΕΚΑΒ.

Αφού η … επιχείρηση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία μητέρα και νεογνό μεταφέρθηκαν στο ιδιωτικό μαιευτήριο όπως προβλεπόταν κανονικά για τη φροντίδα τους.

Πηγή: cretapost.gr





About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews