ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/5/18

Σωτήρια η επέμβαση του ΕΚΑΒ στο συμβάν της Καραθώνας Ναυπλίου, Βίντεο


Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018
EKABNews

EKTAKTO: Τα νεότερα από το Νοσοκομείο Άργους για την κόρη της άτυχης ηλικιωμένης
argonafplia.gr

Από Argonafplia.gr (MK)

Νεότερα: Τελικά σωτήρια ήταν η σημερινή επέμβαση του ΕΚΑΒ στο συμβάν της Καραθώνας. Η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ έσωσε την 58χρονη κόρη της άτυχης γιαγιάς.

Συγκεκριμένα, η άμεση παροχή οξυγόνου αντιρρόπησε το διοξείδιο από το σώμα της κόρης και έχει ήδη ξεφύγει τον κίνδυνο… Βρίσκεται στο νοσοκομείο του Άργους και δέχεται την ιατρική βοήθεια ιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου.

Άγνωστο επίσης ποια η εξέλιξη της ζωής του σκύλου της γιαγιάς, που και αυτό βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο και εισέπνευσε το διοξείδιο. Είχε και αυτό μεταφερθεί σε κτηνιατρείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση, αλλά ζωντανό.

Το ρεπορτάζ:

Τραγικό δυστύχημα στην Καραθώνα Ναυπλίου, στο οποίο μια ηλικιωμένη έχασε την ζωή της, ενώ δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο η κόρη της.

Το ΒΙΝΤΕΟ:
ΣΟΚ, τραγικό δυστύχημα στην Καραθώνα Ναυπλίου - Μια νεκρή γυναίκα και μια σε κίνδυνο
Argonafplia.gr by VD Media Group

Δημοσιεύτηκε στις 7 Μαΐ 2018

Η γιαγιά με την οποία είχε μείνει και η κόρη τις τελευταίες δύο ημέρες δεν απάντησε στο τηλέφωνο χθες το βράδυ των οικίων της που ζουν στην Πρόνοια Ναυπλίου. Έτσι σήμερα μετά την δουλειά την αναζήτησαν στο πρόχειρο σπίτι όπου διέμενε τα καλοκαίρια οι οικείοι της. Η πόρτα κλειδωμένη. Έσπασαν το πλαϊνό παράθυρο, πήδηξαν μέσα και είδαν τις δυο γυναίκες επάνω στα κρεβάτια τους.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν αστυνομία και ΕΚΑΒ που έφτασαν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Διαπιστώθηκε ότι η 85χρονη γιαγιά ήταν νεκρή, ενώ η κόρη περίπου 58 ετών είχε σφυγμό. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου και από εκεί στο Νοσοκομείο Άργους όπου δίνει την μάχη της για να κρατηθεί στη ζωή.

Το σπιτάκι που διέμεναν, όπως και ολόκληρο το γραφικό παλαιό κτίσμα που ανήκει στο Σύλλογο Οικοδόμων Ναυπλίου και βρίσκεται δίπλα στον Άγιο Κωνσταντίνο και εδώ και πολλές δεκαετίες έχουν συνδεθεί άρρηκτα με την παραλία δεν έχει ηλεκτρικό.

Η γιαγιά που έμενε εκεί συνήθως από Μάίο μέχρι Οκτώβριο εδώ και πάνω από πενήντα χρ’ονια χρησιμοποιούσε γκάζι στις οικιακές συσκευές. Ψυγείο, κουζίνα, θέρμανση όλα με γκάζι. Δύο μπουκάλες βρέθηκαν μέσα στο σπίτι και άλλες απ’ έξω. Κάποια από τις μπουκάλες μέσα στο σπίτι είχε διαρροή. Έτσι η άτυχη γιαγιά δεν ξύπνησε ποτέ, ενώ η κόρη της δεν έχει ακόμη διαφύγει τον κίνδυνο.

Νεότερα σε λίγο…

ΦΩΤΟ:
Πηγή: argonafplia.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews