ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/5/18

Ενημερώθηκαν για τους βιολογικούς κινδύνους οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Λάρισας


Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018
EKABNews

Ενημερώθηκαν για τους βιολογικούς κινδύνους
eleftheria.gr

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τις εγκαταστάσεις του παραρτήματος του ΕΚΑΒ στη Λάρισα επισκέφθηκε χθες το πρωί η ιατρός εργασίας κ. Σταυρούλα Καλλιτσάρη στο πλαίσιο των ενημερωτικών – εκπαιδευτικών εκδηλώσεων που οργανώνει η διεύθυνση του Κέντρου για την εκπαίδευση του προσωπικού σε σύγχρονα προβλήματα των εργαζομένων.

Στη διάρκεια της επίσκεψης οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν στους βιολογικούς κινδύνους στο προσωπικό του ΕΚΑΒ, την πρόληψη και προστασία καθώς και στην ασφαλή οδήγηση.

Παράλληλα μετά από σχετική ανακοίνωση του ΕΚΑΒ εργαζόμενοι προσκόμισαν το βιβλιάριο εμβολιασμών, ή καρτέλα εμβολιασμών τους και ενημερώθηκαν για τους εμβολιασμούς που πιθανόν χρειάζεται να κάνουν.

Παράλληλα οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν χθες για θέματα Πυρασφάλειας αλλά και για θέματα συμβουλευτικής ψυχολογίας και συγκεκριμένα για το σύνδρομο Burn Out (σύνδρομο εργασιακής εξουθένωσης).

Δημοσιεύτηκε 27/5/2018

Πηγή: eleftheria.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews