ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/5/18

Ευχαριστήριο της ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ. για το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από το ΕΚΑΒ ΜυτιλήνηςΔευτέρα, 28 Μαΐου 2018
EKABNews

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Παροχής Πρώτων Βοηθειών και χρήσης απινιδωτή στα μέλη της Παλλεσβιακής Λέσχης Μοτοσικλέτας και της VESPA CLUB


Η εκπαίδευση έγινε μετά από σχετικό αίτημα της ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ, σε συνεργασία με το VESPA CLUB Μυτιλήνης Στις 5 Μαΐου 2018,  πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο Παροχής Πρώτων Βοηθειών, στα μέλη της Παλλεσβιακής Λέσχης Μοτοσικλέτας στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΟΑΕΔ.

Η εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης αποτελούταν από τους διασώστες: Καβλακώνη Γεώργιο, Χαμαλέλλη Παναγιώτη και Πιέρρο Χρόνη.


Συνολικά εκπαιδεύτηκαν 16 άτομα. Το σεμινάριο διενεργήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο φορέων και αναφερόταν σε θέματα «βασικής υποστήριξης της ζωής και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή». Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα οι εκπαιδευτές απάντησαν στις απορίες των εκπαιδευόμενων και δίδαξαν πόσο εύκολο είναι να σώζεις μία ζωή.

Ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΛΑΝΤΗΣ ΣΕΜΕΡΙΑΔΗΣ   ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΓΟΚΕΝΗΣAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews