ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/5/18

Δωρεά εκπαιδευτικού υλικού στο ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας από τον επιχειρηματία Θωμά Νικολαϊδη, Βίντεο


Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018
EKABNews

Δωρεά εκπαιδευτικού υλικού στο ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας προσέφερε ο επιχειρηματίας Θωμάς Νικολαϊδης

Δωρεά εκπαιδευτικού υλικού στο ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στο γραφείο εκπαίδευσης, προσέφερε επιχειρηματίας της πόλης μας (Φωτογραφίες & Βίντεο)
kozan.gr

Δωρεά εκπαιδευτικού υλικού στο ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στο γραφείο εκπαίδευσης, προσέφερε ο επιχειρηματίας της πόλης μας, Θωμάς Νικολαϊδης. Ειδικότερα, ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Δ.Μ. κ. Μιχάκης Δουλγεράκης σήμερα το μεσημέρι στο νέο κτίριο του ΕΚΑΒ, παρέλαβε ένα πρόπλασμα ανατομίας και ένα Προτζέκτορα. Ο κ. Δουλγεράκης και η κα Χριστίνα Γκέκα από τη γραμματεία του γραφείου εκπαίδευσης τόνισαν στo Kozan.gr πως: «Δεδομένης της μακροχρόνιας κρίσης που διανύουμε και των περιορισμένων δημοσιονομικών πόρων του κράτους, οι γενναιόδωρες αυτές ενέργειες αποκτούν ξεχωριστή σημασία, ως παράδειγμα προς μίμηση, αλλά και ουσιαστικής προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο».

Θ.Τ.

Κοzan.gr: Δωρεά εκπαιδ. υλικού στο ΕΚΑΒ Δυτ. Μακ. προσέφερε ο Θωμάς Νικολαϊδης
ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΕΓΟΣ
Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐ 2018Πηγή: kozan.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews