ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/5/18

Σεμινάριο Παροχής Πρώτων Βοηθειών στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αερολιμένα Μυτιλήνης από το ΕΚΑΒ
Κυριακή, 13 Μαΐου 2018
EKABNews

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Παροχής Πρώτων Βοηθειών στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αερολιμένα Μυτιλήνης
lesvospost.com

Η εκπαίδευση έγινε μετά από σχετικό αίτημα της Π.Υ. ΑΛ Μυτιλήνης

Πραγματοποιήθηκε στις 09 Μαΐου 2018 εκπαιδευτικό σεμινάριο Παροχής Πρώτων Βοηθειών, στο προσωπικό που υπηρετεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αερολιμένα Μυτιλήνης, από την εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης, αποτελούμενη από τους διασώστες: Καβλακώνη Γεώργιο, Χαμαλέλλη Παναγιώτη και Πιέρρο Χρόνη.

Η εκπαίδευση έγινε μετά από σχετικό αίτημα της Π.Υ. ΑΛ Μυτιλήνης και υπήρξε άμεση ανταπόκριση. Συνολικά εκπαιδεύτηκαν 26 πυροσβεστικοί υπάλληλοι Αξιωματικοί και Πυροσβέστες. Διενεργήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο φορέων και αναφερόταν σε θέματα «βασικής υποστήριξης της ζωής και χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή. Σε ιδιαίτερα ευχάριστο και θερμό κλίμα οι εκπαιδευτές απάντησαν στις απορίες των εκπαιδευομένων, δίδαξαν πόσο εύκολο είναι να σώζεις μια ζωή και αντάλλαξαν εμπειρίες από κοινές δράσεις κατά το παρελθόν

Πηγή: lesvospost.com


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews