ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/5/18

Ιωάννινα: Υποδειγματικός ο ρόλος του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας στο Run Greece - Άμεση η αντιμετώπιση περιστατικώνΔευτέρα, 21 Μαΐου 2018
EKABNews

Ιωάννινα:Υποδειγματικός Ο Ρόλος Του ΕΚΑΒ Και Της Αστυνομίας Στο Run Greece Αμεση Η Αντιμετώπιση Περιστατικών
epirus-tv-news.gr

Άμεση και υποδειγματική υπήρξε  η   παρουσία του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων στο σημερινό αγώνα Run Greece στα Ιωάννινα ,με τους διασώστες  να αποδεικνύουν τη σημαντική συνεισφορά τους στη διοργάνωση προσφέροντας ασφάλεια σε όλους τους συμμετέχοντες .
Τόσο  τα ασθενοφόρα  όσο και οι μηχανές άμεσης επέμβασης βρίσκονταν καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα τρεξίματος  σε διάφορα σημεία της διαδρομής ,ενώ η επέμβασή των Εκαβιτών  σε περιπτώσεις λιποθυμιών και καταβολής δυνάμεων   που σημειώθηκαν όσο ο αγώνας  βρίσκονταν σε εξέλιξη υπήρξε άμεση με τους αθλητές  να διακομίζονται στο εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης των Ιωαννίνων ,χωρίς καμία  καθυστέρηση .
Σημαντική υπήρξε και η συμβολή της Αστυνομίας ,με τους άνδρες της Υπηρεσίας να αναπτύσσονται σε όλο το μήκος της διαδρομής  και μαζί με τους εθελοντές να φροντίζουν   ώστε να τρέξουν με απόλυτη  ασφάλεια όλοι οι δρομείς .
Όσο για τους περίπου  4.000 στο σύνολο  αθλητές όλων των ηλικιών χάρηκαν και με το παραπάνω  τη συμμετοχή τους στο φετινό Run Greece  και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews