ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/6/18

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας «σχετικά με τα χθεσινά γεγονότα (17/06/2018) του Συλλαλητηρίου στο Πισοδέρι Φλώρινας»


Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018
EKABNews

Δελτίο τύπου του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας

10 διασώστες που ήταν σε ρεπό επάνδρωσαν άμεσα 5 ακόμη ασθενοφόρα έτσι ώστε να βρεθούν δίπλα σε ανθρώπους που είχαν πραγματική ανάγκη από προνοσοκομειακή φροντίδα.


Σχετικά με τα χθεσινά γεγονότα (17/06/2018) του Συλλαλητηρίου στο Πισοδέρι Φλώρινας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που συνέδραμαν στις αυξημένες ανάγκες τις υπηρεσίας. Με φιλότιμο και αυταπάρνηση ανταποκρίθηκαν σε περιστατικά που έχρηζαν άμεσης βοήθειας και μεταφοράς σε υγειονομικούς σταθμούς της περιοχής όπως επίσης και σε περιστατικά που χρειάστηκαν μόνο πρώτες βοήθειες  στο σημείο του συμβάντος.

Σε αποκατάσταση της αλήθειας, n μόνη μέριμνα που υπήρχε από την υπηρεσία μας, ήταν μία κινητή μονάδα (με γιατρό) και ένα απλό ασθενοφόρο που είχαν την ευθύνη της υγειονομικής κάλυψης των επισήμων στις Πρέσπες.  Στο χώρο του συλλαλητηρίου, στο Πισοδέρι, βρέθηκε ΜΟΝΟ ένα ασθενοφόρο! Να σημειώσουμε ότι το ένα απλό ασθενοφόρο που κάλυπτε τους επισήμους αποδεσμεύτηκε μετά από διαπραγματεύσεις για να συνδράμει επιχειρησιακά 35χιλ μακριά στο σημείο των επεισοδίων στο Πισοδέρι.

Ευτυχώς όμως, χάρη στο φιλότιμο των συναδέλφων που ήταν σε ρεπό, 10 διασώστες επάνδρωσαν άμεσα 5  ακόμη ασθενοφόρα έτσι ώστε να βρεθούν δίπλα σε ανθρώπους  που είχαν πραγματική ανάγκη από προνοσοκομειακή φροντίδα.

Τέλος να ευχηθούμε περαστικά και καλή ανάρρωση, στον συνάδελφο από το πλήρωμα του τομέα της Φλώρινας, ο οποίος δέχθηκε δακρυγόνο στο κεφάλι την ώρα που προσέφερε πρώτες βοήθειες στο σημείο των επεισοδίων. 


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ  ΘΩΜΑΣ      ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ           
    

Δείτε στο EKABNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews