ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/6/18

2ος αγώνας δρόμου «ΚΙΡΚΗ TRAIL»-Ευχαριστήριο στο ΕΚΑΒ-9Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018
EKABNews

Ευχαριστήριο στο ΕΚΑΒ 9 για την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης

Με απόλυτη επιτυχία και την μεγάλη συμμετοχή των δρομέων πραγματοποιήθηκε ο 2ος αγώνας δρόμου περιπέτειας σε ορεινό έδαφος , με την ονομασία “ΚΙΡΚΗ TRAIL
inevros.gr

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κίρκης σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξανδρούπολης  , την Τοπική Κοινότητα Κίρκης και τη 12η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού και συνεπικουρούμενος από το τμήμα στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης  , τον Σύνδεσμο Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Θράκης, τη Λέσχη MOTO CLUB Αλεξανδρούπολης και το ΕΚΑΒ, διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία και την μεγάλη συμμετοχή των δρομέων , τον 2ο αγώνα δρόμου περιπέτειας σε ορεινό έδαφος στην Κίρκη Αλεξανδρούπολης  , με την ονομασία “2o ΚΙΡΚΗ TRAIL” την Κυριακής 10 Ιουνίου  2018, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Ελευθέρια» σε Ροδόπη και Έβρο

Ο αγώνας περιελάμβανε, για άνδρες και γυναίκες, έναν ημιμαραθώνιο (21.098μ) σε ορεινό δασικό δρόμο, τα 8.850μ δρόμου περιπέτειας σε ορεινό έδαφος και έναν λαϊκό δρόμο 4.550μ. Για τα παιδιά επίσης ένας παιδικός-οικογενειακός αγώνας δρόμου 1.000μ, στον οποίο συμμετείχαν μαζί με τα παιδιά και οι γονείς τους.

Σε μήνυμα της η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης κ. Ραλλού Καΐκα -Γκιρτζή αναφέρει:

Μετά την ολοκλήρωση του 2ου kirki trail θεωρώ υποχρέωσή μου εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης να ευχαριστήσω πρώτα και πάνω από όλα τους 300 περίπου αθλητές και αθλήτριες, που έλαβαν μέρος σε όλες τις διαδρομές, και να τους ζητήσω συγνώμη για τυχόν λάθη και παραλείψεις , που έγιναν λόγω της πολυπλοκότητας της διοργάνωσης.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους εθελοντές που με πολύ ζήλο και αγάπη προσέφεραν την βοήθειά τους στον αγώνα, καθώς επίσης και τους κριτές των αγώνων.

Εθελοντική και η προσφορά βέβαια όπως και σε κάθε εκδήλωση ,των γυναικών και ανδρών κατοίκων του χωριού μας, που για μια ακόμη φορά επέδειξαν το πνεύμα φιλοξενίας που διαθέτουν ,προσφέροντας σε όλο τον κόσμο την παραδοσιακή πίτα του χωριού μας (μηλίνα) και διάφορα άλλα εδέσματα , προσφορά των χορηγών μας: ΘΡΑΚΗ ΥΦΑΝΤΗΣ, ΖΟΥΡΑΣ ΦΑΡΜ, ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, PIC NIK ΣΑΒΒΙΔΗΣ και ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Βέβαια τίποτα δεν θα ήταν εφικτό αν δεν είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης και προσωπικά του ίδιου του Δημάρχου κου Ευάγγελου Λαμπάκη που ήταν κατά την διεξαγωγή του αγώνα μαζί μας, καθώς επίσης και των Αντιδημάρχων αθλητισμού κου Γιάννη Βαταμίδη , τεχνικών υπηρεσιών κου Γιώργου Κουκουράβα, πρασίνου κου Χρήστου Ζιώγα και οικονομικών κου Γιώργου Παντελίδη.

Απεριόριστη βοήθεια και συμπαράσταση είχαμε από τη 12η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού και για αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Στρατηγό κο Δημήτριο Κούκκο που μας τίμησε και με την παρουσία του.

Την εκδήλωσή μας τίμησε με την παρουσία του και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κος Δημήτρης Πέτροβιτς.

Ακόμη να ευχαριστήσω το ΕΚΑΒ που ήταν εκει για όσο χρειάστηκε , την εθελόντρια συγχωριανή μας καρδιολόγο κα Κατσίκα Άννα, την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρουπολης , τους μοτοσυκλετιστές του MOTO CLUB που συνόδευαν τους αθλητές ,τον Ζωάκη Σωτήρη για τις λήψεις drone.

Συνεργάτες που δούλεψαν για πολύ καιρό για αυτή τη διοργάνωση και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, ήταν: ο κος Γιάννη Μπαρμπαγιάννης – πρόεδρος κριτών Θράκης , ο κος Κώστας Πατερόπουλος από το τμήμα στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης , ο κος Χρήστος Καλτσίδης για την ιντερνετική υποστήριξη και η ψυχή του αγώνα ο συγχωριανός μας κος Θόδωρος Ελευθεριάδης .

Σας ευχαριστώ πολύ για μια ακόμη φορά καθώς επίσης και όλους όσους επισκέφτηκαν το χωρίο μας για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.
————————————————
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ KIRKI TRAIL ΕΔΩ

Πηγή: inevros.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews