ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/6/18

ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 29-6-2018)Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018
EKABNews


Αθήνα 29/06/2018
Αρ. πρωτ.: 191

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ


Η Αξιολόγηση με την σημερινή της μορφή ΑΠΕΤΥΧΕ για ένα ακόμη έτος. Οι προθεσμίες δεν τηρήθηκαν σε καμία περίπτωση.
Άρον-Άρον η διοίκηση του ΕΚΑΒ ανέθεσε σε υπηρεσιακά στελέχη/αξιολογητές να ειδοποιήσουν 28/6/2018 με SMS, EMAIL αλλά και τηλεφωνικά τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην διαδικασία της αξιολόγησης έως 30/6/2018.
Καλούμε τους εργαζόμενους να αγνοήσουν τις παραπάνω ειδοποιήσεις που δέχονται και να απέχουν από την συγκεκριμένη διαδικασία διότι δεν αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση την εξειδικευμένη παροχή υπηρεσιών μας προς του πολίτες.
Ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή όλων μας στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ είναι κεκτημένο μας δικαίωμα. Η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕΔΗΝ έχουν στείλει ΕΞΩΔΙΚΑ «παρέχοντας με τον τρόπο αυτό πλήρη κάλυψη στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων».
Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και στο ΕΚΑΒ μπορούμε να δώσουμε για μία ακόμη φορά μαζικά και δυναμικά την απάντησή μας. Θα είμαστε και εφέτος νικητές.ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας


Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος Αλέξιος
Δείτε στο EKABNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews