ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/6/18

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας για τις εκλογές αντιπροσώπων στην ΠΟΠ ΕΚΑΒ
Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018
EKABNews

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
4/6/2018

Όψιμο το ενδιαφέρων για τις διεργασίες των συλλογικών οργάνων και ειδικά για την εκλογή αντιπροσώπων των πρωτοβάθμιων σωματείων για την Π.Ο.Π. Ε.Κ.Α.Β.
Αυτοί που δεν συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις, που δεν αγωνίστηκαν για την ειδικότητά μας, που δεν συμμετείχαν στα διευρυμένα Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, παρά μόνο προσπαθούσαν την υπονόμευση όλων αυτών και συγκεκριμένα, έθεσαν πρόταση στο Δ.Σ. του Σωματείου μας τη διαγραφή του από την Π.Ο.Π.Ε.Κ.Α.Β., σήμερα θέτουν υποψηφιότητα.
Εμείς χαιρετίζουμε την συμμέτοχή τους στις δημοκρατικές διαδικασίες του δευτεροβάθμιου οργάνου και περιμένουμε τις ιδέες-προτάσεις τους.
Κάλιο αργά παρά ποτέ!!!

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΕΚΑΒ 7ΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Οι εκλογές στο «Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας» για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΑΒ θα γίνουν στις 12/6/2018


Οι συνδυασμοί


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews