ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/6/18

Ανακοίνωση-Ευχαριστήριο για τις εκλογές στο Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης ΠεριφέρειαςΤετάρτη, 13 Ιουνίου 2018
EKABNews

Ιωάννινα 13 Ιουνίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Συναδέλφισσες – οι

Μετά τις εκλογές της 12 Ιουνίου 2018 για την ανάδειξη εκπροσώπων στην ΠΟΠΕΚΑΒ, αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσω όλες και όλους και τον καθένα προσωπικά που με τιμήσατε με την ψήφο σας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους συνυποψήφιους του ψηφοδελτίου μας για τον έντιμο  και  ειλικρινή αγώνα μας.

Όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και θα αγωνιστώ, με πλήρη διαφάνεια και ειλικρίνεια,  για την επίλυση θεμάτων – προβλημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους – μέλη Σωματείου στο χώρο εργασίας μας.  Πάντοτε θα υπερασπίζομαι τα δικαιώματα μας από τη θέση που θα βρίσκομαι, σύμφωνα με τις αρμοδιότητες του Συνδικαλιστικού μας Οργάνου.

Με εκτίμηση
Πέτρος ΒασιλείουΟ γ. γραμματέας του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας» Πέτρος Βασιλείου
Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews