ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/6/18

Ευχαριστήριο του Σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ -9 Θράκης στον Δήμο ΑλεξανδρούποληςΤρίτη, 26 Ιουνίου 2018
EKABNews

Ευχαριστήριο του Σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ -9 Θράκης στον Αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Αλεξανδρούπολης κο Κουκουράβα ΓεώργιοΚύριε αντιδήμαρχε,

θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθειά σας στην ανακατασκευή της ράμπας στάθμευσης των ασθενοφόρων βάρδιας που σταθμεύουν στο κτήριο που μας έχει παραχωρήσει ο Δήμαρχος  κ. Λαμπάκης Ε. επί της οδού Διονυσίου Σολομού 26.
Θα θέλαμε να επισημάνουμε την άμεση ανταπόκριση και επίλυση που είχε η έκκληση μας για το θέμα που είχε δημιουργηθεί όσο αφορά τη ράμπα στάθμευσης των ασθενοφόρων και που δυσχέραινε την είσοδο και έξοδο των ασθενοφόρων οχημάτων προς την διεκπεραίωση του έργου τους, χάρη στα ευήκοα ώτα της δημαρχίας και τα δικά σας προσωπικά.
Το ότι κάποιοι μας ακούνε και μας υπολήπτονται, μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε με σθένος και αυταπάρνηση το έργο που έχουμε αναλάβει να φέρουμε εις πέρας, γνωρίζοντας πλέων και με αποδείξεις ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτή την δύσκολη ανηφόρα που βαδίζουμε.
Ευχές για ότι καλύτερο και για άλλη μια φορά ευχαριστούμε θερμά.


Το Δ.Σ. του
σωματείου εργαζομένων

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews