ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/6/18

Η Πρώτη Αεροδιακομιδή του φετινού καλοκαιριού από την ΧαλκιδικήΚυριακή, 10 Ιουνίου 2018
EKABNews

Το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής με το προσωπικό του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης επιχειρεί σε αεροδιακομιδές κάθε Παρασκευοσαββατοκύριακο την καλοκαιρινή περίοδο.Η Πρώτη Αεροδιακομιδή Του Φετινού Καλοκαιριού -ΦΩΤΟ-
halkidikinews.gr

Η πρώτη αεροδιακομιδή για το φετινό καλοκαίρι πραγματοποιήθηκε σήμερα με ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος του ΕΚΑΒ, ενός άνδρα που από το Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Ο άνδρας που μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, λόγω της σοβαρής κατάστασής του. Έτσι, το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής τον παρέλαβε από το γήπεδο του Αγίου Νικολάου και έγινε η μεταφορά του στη συμπρωτεύουσα.To ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος ήρθε στη Θεσσαλονίκη μόλις χθες για να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες της ευρύτερης περιοχής και να πραγματοποιεί και φέτος αεροδιακομιδές σε έκτακτα περιστατικά.

Χθες πρώτη ημέρα του ελικοπτέρου πραγματοποιήθηκε αναγνωριστική πτήση πάνω από το Άγιο Όρος στην οποία συμμετείχε και ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος, Μανόλης Τσολάκης.

Δημοσιεύτηκε 9/6/2018

Πηγή: halkidikinews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews