ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/6/18

Μετέφεραν τον ασθενή με… περιπολικό στο Νοσοκομείο ΙεράπετραςΤρίτη, 26 Ιουνίου 2018
EKABNews

Μετέφεραν τον ασθενή με… περιπολικό στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας
radiolasithi.gr

Ένα περιστατικό που δείχνει την πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση με τις ελλείψεις σε μέσα διάσωσης στην Ιεράπετρα συνέβη τις περασμένες μέρες, ευτυχώς με θετική κατάληξη.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή το πρωί στα Φέρμα όταν 77χρονος αντιμετώπισε πρόβλημα, έμεινε λιπόθυμος και υπήρχε άμεση ανάγκη μεταφοράς του στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας αφού βρισκόταν σε άλλη διακομιδή στο Ηράκλειο.

Έτσι ενημερώθηκε το ΑΤ Ιεράπετρας για το οτι υπήρχε άμεση ανάγκη για να μεταφερθεί ο συγκεκριμένος ασθενής στο Νοσοκομείο και ζητήθηκε η συνδρομή περιπολικού.

Αυτό και έγινε μετά από επιβεβαίωση του περιστατικού και της ανάγκης που υπήρχε, που έκαναν οι αστυνομικοί με το Νοσοκομείο. Τελικά το περιπολικό έφτασε στα Φέρμα, έριξε τα καθίσματα και μετέφερε τον 77χρονο με τη σύζυγό του, και τον γλίτωσαν από τα χειρότερα…

Πηγή: radiolasithi.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews