ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/6/18

Σοβαρά ερωτήματα από την παραίτηση του Διευθυντή του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας
Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018
EKABNews

Ιάσονας Φωτήλας: Σοβαρά ερωτήματα από την παραίτηση του διοικητή του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας
sinidisi.gr

Ο βουλευτής Αχαΐας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσονας Φωτήλας, με αφορμή την πρόσφατη παραίτηση του Διοικητή του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο ιατρός Ιορδάνης Αμπατζίδης υπέβαλε στις αρχές της εβδομάδας την παραίτησή του από τη θέση του Διοικητή του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας.

Δεν θα είχα λόγω να ασχοληθώ, εάν ο ίδιος ο Διοικητής δε συνόδευε την παραίτησή του με συγκεκριμένες καταγγελίες για πιέσεις που δέχθηκε από πρόσωπα στη διοίκηση του ΕΚΑΒ, ειδικά από τον αντιπρόεδρο και ομάδα συνδικαλιστών που πρόσκεινται στην παρούσα κυβέρνηση.

Ερωτώ λοιπόν ευθέως την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας; Ποιοι λόγοι οδήγησαν τον έμπειρο ιατρό στην πράξη της παραίτησης μετά από μόλις 7 μήνες παραμονής σε μία κρίσιμη θέση για το σύστημα υγείας στη Δυτική Ελλάδα; Ποιοι τον οδήγησαν στην πράξη αυτή; Τι ζητούσαν από τον διοικητή και αρνήθηκε να το κάνει αποδεκτό, παραιτούμενος;»

Πηγή: sinidisi.gr

Δείτε στο EKABNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews