ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/6/18

Ιδρύθηκε Βάση του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Βουλγαρελίου Άρτας
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018
EKABNews

Συστάθηκε επιχειρησιακή Βάση του ΕΚΑΒ στο Βουλγαρέλι με δύο διασώστες και ασθενοφόρο

Ικανοποίηση για εγκατάσταση κλιμακίου Ε.Κ.Α.Β στο Κ.Υ. Βουργαρελίου
maxitisartas.gr

Ο Δήμος Κ. Τζουμέρκων, πριν ενάμιση χρόνο περίπου, με έγγραφο αίτημα του είχε ζητήσει από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες την εγκατάσταση σταθμού ΕΚΑΒ στην περιοχή μας, δικαιολογώντας επαρκέστατα το αίτημα του, λόγω του τεράστιου ορεινού όγκου της περιοχής μας, της μεγάλης ηλικίας της πλειονότητας των κατοίκων, της ικανής απόστασης από νοσοκομειακές μονάδες κλπ.

Επιτέλους το αίτημα μας ικανοποιήθηκε και με μεγάλη χαρά και ανακούφιση πληροφορούμε τους δημότες μας ότι εγκαθίσταται κλιμάκιο ΕΚΑΒ με στέγαση στο Κ.Υ. Βουργαρελίου με προσωπικό δύο εξειδικευμένους υπαλλήλους και ίδιον ασθενοφόρο όχημα.

Ο Δήμαρχος Κ. Τζουμέρκων δηλώνει ότι θεωρεί θετικότατη την εξέλιξη του όλου θέματος, ευχαριστεί τους υπεύθυνους και ευελπιστεί στο μέλλον και για ανάλογο κλιμάκιο που θα στεγαστεί στο Κ.Υ. Αγνάντων.

Δημοσιεύτηκε 21/6/2018Πηγή: maxitisartas.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews