ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/6/18

Άσκηση ετοιμότητας για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο Ναύσταθμο Κρήτης με την συμμετοχή του ΕΚΑΒΤετάρτη, 27 Ιουνίου 2018
EKABNews

Άσκηση ετοιμότητας για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο Ναύσταθμο Κρήτης
cretapost.gr

Για να ελεγχθεί η ικανότητα και ο συντονισμός των εμπλεκομένων φορέων
Άσκηση Μείζονος Ατυχημάτων πραγματοποιήθηκε στον Ναύσταθμο Κρήτης χθες Δευτέρα 25 Ιουνίου, όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, υπό τη διεύθυνση του συντονιστικού κέντρου του Ναυστάθμου παρουσία του Διοικητή Αρχιπλοίαρχου Γεώργιου Αγραφιώτη.

Στην άσκηση συμμετείχαν προσωπικό και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού από το Ναύσταθμο και από το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης, την 5η Ταξιαρχία Πεζικού (5η ΤΑΞΠΖ «V ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΡΗΤΩΝ»), το Πεδίο Βολής Κρήτης, την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, το κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, το Δήμο Χανίων, το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων, το ΕΚΑΒ, τον Ερυθρό Σταυρό και εθελοντές Διασώστες.
Κατά την άσκηση ελέγχθηκε η πληρότητα σχεδίασης αντιδράσεων, ο βαθμός ετοιμότητας και η ικανότητα διεύθυνσης και συντονισμού των εμπλεκόμενων φορέων για αντιμετώπιση ειδικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.


Πηγή: cretapost.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews