ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/6/18

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ: Η ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018
EKABNews


Αθήνα 27/06/2018
Αρ. πρωτ.: 189

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Η ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Συνάδελφοι,

Η Αξιολόγηση με την σημερινή της μορφή ΑΠΕΤΥΧΕ για ένα ακόμη έτος. Οι προθεσμίες δεν τηρήθηκαν σε καμία περίπτωση. Άρον-Άρον η διοίκηση του ΕΚΑΒ ανέθεσε σε υπηρεσιακά στελέχη/αξιολογητές αλλά και σε κομματικά στελέχη της, να ειδοποιήσουν με SMS, EMAIL αλλά και τηλεφωνικά όσους εργαζόμενους αρνήθηκαν να συμμετέχουν στην διαδικασία της αξιολόγησης έως σήμερα να παραστούν την Παρασκευή 29/6/2018 στα γραφεία των προϊσταμένων τμημάτων  «προκειμένου να διενεργηθεί συμβουλευτική συνέντευξη» όπως αναφέρεται στις ειδοποιήσεις.
Όπως είναι γνωστό η ΑΔΕΔΥ, η ΠΟΕΔΗΝ αλλά και το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ με απόφαση Γενικής Συνέλευσης (16/5/2018) έχει προκηρύξει ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
Έχουν σταλεί ΕΞΩΔΙΚΑ «παρέχοντας με τον τρόπο αυτό πλήρη κάλυψη στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων και εργαζομένων ιδιωτικού δικαίου» και μέχρι σήμερα από το 2014 που έχουμε την ίδια θέση με συνέπεια ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ από κανένα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ δεν έχει κριθεί ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ.
Δεν μας προκαλεί βέβαια εντύπωση ο ανταπεργιακός μηχανισμός που προσπαθεί να στήσει η διοίκηση του ΕΚΑΒ. Μας έχουν συνηθίσει άλλωστε σε αντισυνδικαλιστική και αντεργατική συμπεριφορά. Τους καταγγέλλουμε για μια ακόμη φορά.
Καλούμε τους εργαζόμενους να αγνοήσουν τις προσκλήσεις που δέχθηκαν και να μην προσέλθουν να αξιολογηθούν. Καλούμε τα μέλη μας να συνεχίσουμε την ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ από την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ η οποία συνδέεται με όλες τις δυσμενείς μισθολογικές και υπηρεσιακές, εργασιακές μεταβολές που σχεδιάζονται με βάση τις ΜΕΤΑΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ δεσμεύσεις.
Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και στο ΕΚΑΒ μπορούμε να δώσουμε για μία ακόμη φορά μαζικά και δυναμικά την απάντησή μας. Θα είμαστε και εφέτος νικητές.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος Αλέξιος
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews