ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/6/18

Αίτημα για ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Θράκης για τις παραλίες της Μαρώνειας τους καλοκαιρινούς μήνεςΣάββατο, 30 Ιουνίου 2018
EKABNews

Αίτημα για ασθενοφόρο στις παραλίες της Μαρώνειας τους καλοκαιρινούς μήνες
inkomotini.news

Τη μόνιμη κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, διάθεση ασθενοφόρου στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής της Μαρώνειας, ζητά η δημοτική παράταξη του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών «Αλληλεγγύη – Ανάπτυξη – Ανανέωση», από τον υπουργό υγείας Ανδρέα Ξανθό.

Η επιστολή με το αίτημα έχει κοινοποιηθεί και: στον περιφερειάρχη ΑΜ-Θ και αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, στον δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών, στους βουλευτές του νομού και στον Διευθυντή του ΕΚΑΒ Θράκης.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ.

Με την έναρξη της θερινής περιόδου σας γνωρίζουμε ότι σε όλες τις παραλίες της περιοχής μας αυξάνεται η κίνηση αλλά και η πιθανότητα ατυχημάτων και συμβάντων που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών είναι ένας δήμος με 25 χιλιόμετρα ακτές, με πολλές παραλίες, και με αυξημένη κίνηση στην παραλιακή του ζώνη κατά τη θερινή περίοδο.

Για τον λόγο αυτό και προκειμένου να υπάρξει αποτελεσματική παρέμβαση σε περίπτωση ατυχήματος, αλλά και αίσθημα ασφάλειας για τους ντόπιους και τους επισκέπτες, παρακαλούμε τουλάχιστον για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, και κατά της ώρες 9 π.μ έως 8 μ.μ., να σταθμεύει μόνιμα ένα ασθενοφόρο στην παραλιακή ζώνη του Δήμου μας και ιδιαίτερα μεταξύ Μαρώνειας-Προσκυνητών-Ξυλαγανής-Ιμέρου.

Με την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθείτε στο δίκαιο αίτημα όλων των κατοίκων του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, και ιδιαίτερα αυτών που ζουν στους παραθαλάσσιους οικισμούς, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση

για τη δημοτική παράταξη Μαρωνείας – Σαπών «Αλληλεγγύη – Ανάπτυξη – Ανανέωση»

οι δημοτικοί σύμβουλοι:

Ντίνος Χαριτόπουλος

Μαυρίδης Μίλτος

Μουζαλιώτης Σωτήρης».

Δημοσιεύτηκε 28/6/2018

Πηγή: inkomotini.news
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews