ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/6/18

Παράταση προθεσμιών Αξιολόγησης από τους Προϊσταμένους με το Μεσοπρόθεσμο ΠρόγραμμαΠέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

EKABNews

Παράταση προθεσμιών Αξιολόγησης από τους Προϊσταμένους με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα

Συνάδελφοι,

Σήμερα λήγει η πρώτη φάση της ηλεκτρονικής ή έντυπης (παράνομη) Αξιολόγησης με τη συμπλήρωση των φύλων αξιολόγησης από τους αξιολογούμενους υπαλλήλους ή προϊστάμενους Οργανικών Μονάδων.
Τα ποσοστά συμμετοχής ξεπερνούν το 90%. Η ηλεκτρονική αξιολόγηση τελικά εξελίχθηκε σε βατερλώ της κυβέρνησης.
Η είσοδος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα παραβιάζει προσωπικά δεδομένα των υπαλλήλων και ως εκ τούτω όσοι το πράξουν (υπηρεσίες – προϊστάμενοι) είναι νομικά έκθετοι.
Η κυβέρνηση στο Μεσοπρόθεσμα πρόγραμμα που ψηφίζεται σήμερα κάνει λάστιχο τις προθεσμίες υποβολής των αξιολογήσεων από τους προϊστάμενους.
Με το άρθρο 121 παρατείνονται οι προθεσμίες εώς τη συνεδρίαση του αρμοδίου συλλογικού οργάνου επιλογής κατά την οποία εξετάζεται το παραδεκτό των αιτήσεων υποψηφιότητας για την πλήρωση θέσεων ευθύνης που πληρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν. 3528/07) ή άλλες γενικές ή ειδικές διατάξεις.
Ως εκ τούτω οι Προϊστάμενοι έχουν έναν επιπλέον λόγο να μην βιαστούν να κάνουν αξιολογήσεις αφού οι κρίσεις αργούν, αν γίνουν ποτέ!!!
Δεν υπάρχει καταδικαστική απόφαση στο Συμβούλιο Επικρατείας για τον αποκλεισμό στελεχών από τις κρίσεις Γενικών Διευθυντών επειδή δεν συμπλήρωσαν τα Φύλλα Αξιολόγησης το έτος 2016.
Η υπόθεση παραπέμφθηκε στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας και θα συζητηθεί την 25η Οκτωβρίου.
Συνεχίζουμε δυνατά.
Σας κοινοποιούμε την σχετική διάταξη του Μεσοπρόθεσμου.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ


Πηγή: poedhn.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews