ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/6/18

Παραίτηση με αιχμές από τον Δ/ντη του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας κο Ιορδάνη Αμπατζίδη


Ο κος Ιορδάνης Αμπατζίδης κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας του ΕΚΑΒ

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018
EKABNews

Ο κος Ιορδάνης Αμπατζίδης, είναι Ιατρός Δ/ντης ΕΣΥ του ΕΚΑΒ, μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΕΚΑΒ και μέλος του Τομέα Πρόληψης Ατυχημάτων του ΕΚΑΒ. Ορίστηκε Διευθυντής του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Πάτρας τον Μάρτιο του 2018  αντικαθιστώντας τον κο Γρηγόρη Μπαράκο.

Πάτρα: Παραίτηση με αιχμές από τον Διοικητή του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας - Ο Ιορδάνης Αμπατζίδης στο tempo24.gr
tempo24.news

"ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΡΙΔΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ"

Την παραίτηση του από τη θέση του Διοικητή του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας, υπέβαλλε χθες Δευτέρα, ο ιατρός Ιορδάνης Αμπατζίδης.

"Συγκεκριμένη μερίδα εργαζομένων, με επιτελικές θέσεις στην υπηρεσία, έχουν διαφορετική άποψη για τον τρόπο διοίκησης", δήλωσε μιλώντας στο tempo24.gr, κ. Αμπατζίδης.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Πάτρα, παρουσία του Αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ και στην μετείχαν τόσο ο μέχρι πρότινος Διοικητής του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας και εργαζόμενοι, υπήρξε ένταση καθώς όπως καταγγέλεται από τον κ. Αμπατζίδη, εργαζόμενοι επιχείρησαν να μειώσουν το έργο του και την προσωπικότητα του.

Αποτέλεσμα αυτής της στάσης, ήταν ο κ. Αμπατζίδης να πάρει την απόφαση να παραιτηθεί.

Υπενθυμίζεται πως με απόφαση του Υπουργείου Υγείας, είχε αναλάβει τα καθήκοντα του στις 7 Μαρτίου, αντικαθιστώντας τον Γρηγόρη Μπαράκο.

Ο κ. Αμπατζίδης έχει πολυετή εμπειρία ως γιατρός του ΕΚΑΒ, έχει διατελέσει και εκπαιδευτής.

Πηγή: tempo24.newsΔείτε στο EKABNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews