ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/6/18

Με το Σωματείο ΕΚΑΒ Ρόδου συναντήθηκε ο Βουλευτής κ. Μανώλης ΣυντυχάκηςΤρίτη, 19 Ιουνίου 2018
EKABNews

Σε σύσκεψη που έγινε στο Νοσοκομείο της Ρόδου, ο βουλευτής του Ηρακλείου, κ. Συντυχάκης, άκουσε τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους αλλά και την εύρυθμη λειτουργία του
topika-nea.gr

Συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο της Ρόδου αλλά και οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, είχε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου Κρήτης, του ΚΚΕ, κ. Μανώλης Συντυχάκης.

Η επίσκεψη του κ. Συντυχάκη στο Νοσοκομείο της Ρόδου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, και στη σύσκεψη που ακολούθησε υπό την προεδρία του υποδιοικητή του Νοσοκομείου, ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν το νοσηλευτικό Ίδρυμα του νησιού μας και πολύ περισσότερο για τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, κλπ.


Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, κ. Νίκος Τσιώρας, ενημέρωσε τον βουλευτή για όλα εκείνα τα θέματα που υπάρχουν στο ΕΚΑΒ, και φυσικά για τις ελλείψεις στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ).Ο βουλευτής κ. Μανώλης Συντυχάκης, αναχωρώντας από το Νοσοκομείο της Ρόδου, υποσχέθηκε πως θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να προωθήσει όλα αυτά τα ζητήματα που του έγιναν γνωστά, προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλύτερη και πιο εύρυθμη λειτουργία του Νοσηλευτικού Ιδρύματος του νησιού μας.

Δημοσιεύτηκε 18/6/2018

Πηγή: topika-nea.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews