ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/6/18

Χανιά: Χωρίς ασθενοφόρο Φαλάσαρνα, Μπάλος, Ελαφονήσι λόγω… έλλειψης ενημέρωσης από το Κ.Υ.ΚισσάμουΔευτέρα, 25 Ιουνίου 2018
EKABNews

Το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Κισσάμου έμεινε εκτός λειτουργίας την Παρασκευή λόγω τεχνικού προβλήματος και όλες οι τουριστικές περιοχές στα δυτικά του Νομού έμειναν να εξυπηρετούνται μόνο από το ΕΚΑΒ των ΧανίωνΧωρίς ασθενοφόρο Φαλάσαρνα, Μπάλος, Ελαφονήσι | Τι συνέβη στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου
zarpanews.gr

Χωρίς ασθενοφόρο όλο το Σαββατοκύριακο ξέμειναν οι πλέον τουριστικές περιοχές των Χανίων όπως ο Μπάλος, τα Φαλάσαρνα και το Ελαφονήσι, λόγω… έλλειψης ενημέρωσης του τοπικού Κέντρου Υγείας προς την αρμόδια Διεύθυνση.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ του zarpanews.gr, το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κισσάμου έμεινε εκτός λειτουργίας την Παρασκευή λόγω τεχνικού προβλήματος, κάτι που θα έπρεπε να διαβιβαστεί στην τοπική διεύθυνση του ΕΚΑΒ και να προβούν σε αντικατάστασή του, έως ότου επιδιορθωθεί το πρόβλημα και το όχημα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία.

Η ενημέρωση δεν έγινε ποτέ και με ευθύνη του Κ.Υ., όλες οι τουριστικές περιοχές στα δυτικά του Νομού έμειναν να εξυπηρετούνται μόνο από το ΕΚΑΒ των Χανίων, που μάλιστα το Σάββατο κλήθηκε να περισυλλέξει από την παραλία στα Φαλάσαρνα έναν 66χρονο διασωθέντα από πνιγμό Γαλλικής καταγωγής, όπου τον επανέφερε ο ναυαγοσώστης.

Ομοίως και την Κυριακή, στα Φαλάσαρνα σε επιληπτικό περιστατικό και πάλι έσπευσε στο σημείο το ΕΚΑΒ από τα Χανιά, ωστόσο λόγω της μεγάλης απόστασης έφτασε με σχετική καθυστέρηση στο σημείο, πράγμα το οποίο θέτει σε προβληματισμό για το τι θα συνέβαινε αν παρουσιαζόταν κάτι πιο σοβαρό, στις περιοχές που μάλιστα σφύζουν από ζωή ειδικά τέτοιες μέρες όπου υπάρχει εξαιρετικά μεγάλη επισκεψιμότητα.

Σύμφωνα με την διοίκηση της 7ης ΥΠΕ η οποία και επιβεβαίωσε το περιστατικό, το τοπικό Κέντρο Υγείας ουδέποτε έκανε την ενημέρωση ως όφειλε για να λάβει την αντικατάσταση του οχήματος όπως προβλέπεται, ενώ ήδη έχουν ακολουθηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες για να αναζητηθούν ευθύνες για το συμβάν.

Πάντως μετά την απουσία οχήματος όλο το Σαββατοκύριακο, από σήμερα έχει σταλεί αίτημα στο ΕΚΑΒ για την αντικατάσταση του οχήματος που επιδιορθώνεται, έτσι ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα.

Πηγή: zarpanews.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews