ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/6/18

Παρουσίαση πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ Αγρινίου στο Δημοτικό Σχολείο Αετού ΞηρομέρουΣάββατο, 9 Ιουνίου 2018
EKABNews

Παρουσίαση πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ Αγρινίου στο Δημοτικό Σχολείο Αετού Ξηρομέρου
agriniopress.gr

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα και στο προαύλιο του Δημοτικό Σχολείο ΑΕΤΟΥ Ξηρομέρου (Δήμου Ακίου-Βόνιτσας) παρουσίαση-επίδειξη και συζήτηση σε θέματα πρώτων βοηθειών από τον εκπροσώπους του ΕΚΑΒ Αγρινίου.

Οι εκπρόσωποι του ΕΚΑΒ κέρδισαν το ενδιαφέρον των μαθητών και των εκπαιδευτικών όχι μόνο με την ηλεκτρονική προβολή-παρουσίαση θεμάτων πρώτων βοηθειών, αλλά και με παραδείγματα σε θέματα πρώτων βοηθειών με την επίδειξη και την πρακτική άσκηση που ακολούθησε.

Απο το ΕΚΑΒ ο κ. Αντώνης Γρίνος τόνισε: «Ευχαριστούμε την διευθύντρια Γεωργιάδη Ιωάννα και τους δασκάλους για την πρόσκληση» και η Θεοδώρα Τσιώλη συμπλήρωσε: «ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΠΑΣΧΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ 9ηςΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ»!!


Πηγή: agriniopress.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews