ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/6/18

Μαθήματα πρώτων βοηθειών σε υπαλλήλους του Olympian Bay στη Λεπτοκαρυά από τους διασώστες του ΕΚΑΒ ΠιερίαςΣάββατο, 16 Ιουνίου 2018
EKABNews

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρώτων βοηθειών από διασώστες/εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Πιερίας την Δευτέρα 11/6/2018 σε υπαλλήλους της ξενοδοχειακής μονάδας Olympian Bay στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Το σεμινάριο αφορούσε θέματα «καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης ΚΑΡΠΑ / αντιμετώπιση τραυματισμών καθώς και την παροχή  Α΄ Βοηθειών σε επείγοντα παθολογικά  περιστατικά».
Facebook ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ ''ΟΛΥΜΠΟΣ''
Παρουσίαση πρώτων βοηθειών και εκπαίδευση στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, ΚΑΡΠΑ, από τους Διασώστες του ΕΚΑΒ Πιερίας, στους υπαλλήλους της ξενοδοχειακής μονάδας Olympian Bay στη Λεπτοκαρυά Πιερίας (11/06/2018)
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews