ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/6/18

To EKAB Λάρισας εκπαιδεύει πολίτες στην παροχή πρώτων βοηθειών
Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018
EKABNewsΣτο Παράρτημα ΕΚΑΒ Λάρισας υπό την μέριμνα και την επίβλεψη της Διευθύντριας Βασιλικής Αυγέρη και μέσω του Γραφείου Εκπαίδευσης του παραρτήματος υλοποιείται μία από τις σημαντικότερες δραστηριότητες του ΕΚΑΒ που είναι η εκπαίδευση, η οποία περιλαμβάνει τρια επίπεδα:

• Το 1ο Επίπεδο περιλαμβάνει την εκπαίδευση στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική και Νοσηλευτική Φροντίδα ( Συνεχιζόμενη Υποχρεωτική Εκπαίδευση) των Πληρωμάτων Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και την εκπαίδευση των Σπουδαστών των Ι.Ε.Κ. του ΕΚΑΒ.
• Το 2ο Επίπεδο περιλαμβάνει την εκπαίδευση σε Ειδικές Ομάδες ( Αστυνομικοί, Πυροσβέστες, Λιμενικοί, Στρατιωτικοί, κ.α.)
• Το 3ο Επίπεδο περιλαμβάνει την εκπαίδευση του γενικού πληθυσμού (Ομάδες πολιτών , Συλλόγων, Μαθητών, Εργαζομένων, κ.α.) σε θέματα Παροχής Α΄ Βοηθειών και Βασικής Υποστήριξης Ζωής.

Όπως τονίζει η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Λάρισας Κα Αυγέρη Βασιλική, το εκπαιδευτικό έργο του ΕΚΑΒ Λάρισας μέχρι σήμερα είναι μεγάλο και σημαντικό. Η εκπαιδευτική του προσφορά σε όλα τα παραπάνω επίπεδα είναι ουσιαστική και ανεκτίμητη.


Κατά  το έτος 2017 σύμφωνα με στοιχεία που τηρούνται στην υπηρεσία μας από το Γραφείο Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Λάρισας διοργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν 108 Εκπαιδευτικά Προγράμματα διάρκειάς 641 ωρών και εκπαιδεύτηκαν –ενημερώθηκαν συνολικά 6396 άτομα.
Το να γνωρίζουν οι πολίτες να παρέχουν Πρώτες Βοήθειες στον συνάνθρωπο τους είναι το σημαντικότερο κομμάτι στην Αλυσίδα της Διάσωσης.

Η Διευθύντρια του ΕΚΑB Λάρισας θα συνεχίσει αυτή την προσπάθεια εκπαίδευσης όλων των πολιτών και των φορέων πάνω σε θέματα Πρώτων Βοηθειών μέσω του Γραφείου Εκπαίδευσης και των Διασωστών Πληρωμάτων ασθενοφόρων και ενημερώνει το κοινό και τους φορείς ότι μπορούν να απευθύνονται στην ίδια στο τηλέφωνο 2410685215 ή στο Γραφείο Εκπαίδευσης του παραρτήματος ΕΚΑΒ Λάρισας (Κο Λέτσα Ξενοφώντα) στο τηλέφωνο 2410658219 & Fax 2410617116 (Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 07:00-15:00).
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews