ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/7/18

Καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ για την επίθεση των ΜΑΤ στη Συγκέντρωση στο Υπουργείο Οικονομικών και νέα Συγκέντρωση την Τρίτη 10/7/2018 και ώρα 7π.μ. στο Υπουργείο Οικονομικών


Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018
EKABNewsΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΞ’ ΕΠΑΦΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 10/7/2018 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΙΣ 7πμ

Συνάδελφοι,

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για την προκλητική και αντιδημοκρατική στάση που επέδειξε για άλλη μία φορά στη Συγκέντρωσή μας (ΠΟΕΔΗΝ, ΑΔΕΔΥ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ) έξω από το Υπουργείο Οικονομικών κατ’ εντολή του κου Τσακαλώτου. Τα ΜΑΤ άσκησαν βία κατά των εργαζομένων. Το χειρότερο από όλα είναι ότι έριξαν χημικά στα πρόσωπα εξ’ επαφής στους συγκεντρωμένους, που προσπαθούσαμε να κλείσουμε ραντεβού με τον ακριβοθώρητο κο Τσακαλώτο.

Ο κος Τσακαλώτος που το πρωί υπογράφει τις μειώσεις μισθών, συντάξεων, τον αργό θάνατο της Δημόσιας Υγείας και το απόγευμα το παίζει ψευτοαριστερός καταγγέλλοντας την πολιτική που ο ίδιος συμφωνεί και υπογράφει, είναι αυτός που με την στάση του προκάλεσε την βίαιη επίθεση των ΜΑΤ κατά εργαζομένων σήμερα το πρωί έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Θέλει να μας σπάσει το ηθικό, να πάψουμε να διεκδικούμε.

Εντελώς αναίτια την περασμένη εβδομάδα ακύρωσε ραντεβού που είχε κλειστεί από τον ίδιο με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕΔΗΝ και άλλων Ομοσπονδιών του Δημοσίου, λέγοντας απρέπειες κατά της ΠΟΕΔΗΝ.

Θέλει δεν θέλει ο κος Τσακαλώτος θα μας δει.

Θα είμαστε κάθε ημέρα εκεί πιο αποφασισμένοι και πιο οργανωμένοι.

Νέο ραντεβού την Τρίτη 10/7/2018 στις 7πμ με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Ο κος Τσακαλώτος θα εξηγήσει πως βγαίνουμε από τα Μνημόνια, όταν είναι πετσοκομμένες οι δαπάνες για τη Δημόσια Υγεία, όταν ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Στήριξης προαναγγέλλει στην έκθεση συμμόρφωσης ότι περικόπτεται το Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, όταν δεν μας εντάσσουν στα ΒΑΕ και όταν 12.000 συμβασιούχοι από την Υγεία και την Πρόνοια απολύονται.

Την Τρίτη 10/7/2018 μαζί με την ΑΔΕΔΥ και τις άλλες Ομοσπονδίες του Δημοσίου

ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Συνδικαλιστικών Στελεχών και Εργαζομένων στις 7πμ έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή: poedhn.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews