ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/7/18

Προβλήματα στις βάρδιες του ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο μετά τις 19/8 λόγω μη ανανέωσης των συμβάσεων, Βίντεο


Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018
EKABNews

Δεν ανανεώνονται οι συμβάσεις των 2 διασωστών του ΕΚΑΒ μέσω ΚΕΕΛΠΝΟμε αποτέλεσμα η Κάλυμνος να απομείνει με μόλις 4 διασώστες!


Προβλήματα στις βάρδιες του ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο μετά τις 19/8 λόγω μη ανανέωσης των συμβάσεων (videο)
kalymnos-news.gr

Προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο θα υπάρξει μετά τις 19 Αυγούστου 2018, αφού δεν θα υπάρχει δυνατότητα στελέχωσης στις βάρδιες όλου του 24ωρου.

Όπως εξηγεί στην κάμερα του kalymnos-news.gr ένας από του συμβασιούχους διασώστες,  δεν ανανεώθηκε η δίμηνη σύμβαση για μετά τις 19 Αυγούστου 2018  για προσωπικό του ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο, προκειμένου να καλυφθεί το κενό μέχρι τον Οκτώβριο, που ξεκινά το διετές πρόγραμμα. Όπως είπε η ανανέωση  έγινε μόνο στα νησιά που υπάρχουν ΗΟΤ SPOT με αποτέλεσμα η Κάλυμνος να μείνει απ’ εξω.

Μία τέτοια εξέλιξη θα δημιουργήσει προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο,  αφού το μόνιμο προσωπικό μαζί με τους αποσπασμένους  απ’ άλλα μέρη, δεν επαρκεί για να στελεχώνονται όλες οι βάρδιες.

Αποτέλεσμα θα είναι μία βάρδια για έκτακτες ανάγκες, σε κάθε 24ωρο, να μένει κενή και μάλιστα μεσούσης της θερινής περιόδου.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

29-7-2018 Προβλήματα στις βάρδιες του ΕΚΑΒ μετά τις 19/8 λόγω μη ανανέωσης των συμβάσεων
Kalymnos News

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουλ 2018

Πηγή: kalymnos-news.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews