ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/7/18

Πρόεδρος Εργαζομένων ΕΚΑΒ για φωτιές: Μας κάλεσαν για τον πρώτο νεκρό στις 20:40 το βράδυ – Ενημερώσαμε τους πάντες!, Βίντεο


Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018
EKABNews

Συνέντευξη στο ΣΚΑΙ Καλημέρα (29/7/2018) ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Γιώργος Μαθιόπουλος

Το ΕΚΑΒ ενημέρωσε για νεκρούς πριν από τη σύσκεψη Τσίπρα

Πρόεδρος Εργαζομένων ΕΚΑΒ για φωτιές: Μας κάλεσαν για τον πρώτο νεκρό στις 20:40 το βράδυ – Ενημερώσαμε τους πάντες!
newsit.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 29.07.2018 | 11:40

Την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Κυριακής ο Πρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή...

Την ώρα που γίνεται πολλές συζητήσεις για το πόσο γρήγορα έμαθαν την τραγική αλήθεια η αρμόδιοι, ότι δηλαδή, οι φονικές πυρκαγιές είχαν νεκρούς, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Αυτιά, ξεκαθαρίζει:

«Το ΕΚΑΒ έχει δεχτεί 18:30 τις πρώτες κλήσεις για τραυματίες. Το ξέρουν οι πάντες. Η πρώτη κλήση για νεκρό έγινε στις 20:40 και παραλαμβάνουμε περιστατικά περίπου στις 21:50. Άρα οι πάντες ξέρουν ότι υπάρχουν νεκροί στο σημείο αυτό! Το συντονιστικό κέντρο στο χαλάνδρι είχε ενημερωθεί. Ο γιατρός ενημέρωσε τους πάντες στο συντονιστικό κέντρο. Το συντονιστικό κέντρο ήξερε για τον πρώτο νεκρό… Εμείς μιλάμε με γεγονότα.

Πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ
Newsittv

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουλ 2018

Την ώρα λοιπόν, που έγινε η περίφημη ενημέρωση του πρωθυπουργού για τις φωτιές, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, στο Χαλάνδρι, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, όλοι γνώριζαν ότι υπήρχε νεκρός!

Αλλά και πριν από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, ένας αστυνομικός, που πήγε εκείνη την ημέρα στον τόπο της τραγωδίας, επιβεβαίωνε ότι πολύ πριν τα μεσάνυχτα -και άρα και την ενημέρωση του πρωθυπουργού- βρέθηκε ο πρώτος νεκρός. Μεταξύ άλλων είπε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά:

«Κλείσαμε τη Μαραθώνος και όλα τα αυτοκίνητα τα στέλναμε με αναστροφή προς Αθήνα. Μαζί με τον διοικητή μου, μπήκαμε μέσα στα Καμμένα από την πλευρά της Ραφήνας… Μπαίναμε στα καμμένα με τη μηχανή μου και διώχναμε τον κόσμο. Μαζί με τον διοικητή μου είδαμε τον πρώτο νεκρό. Από την κάπνα δε βλέπαμε αν ήταν μέρα ή νύχτα… Εκείνη τη στιγμή δε βλέπεις ρολόι. Αν μπορώ να βάλω το χρόνο σε μία σειρά, πρέπει να ήταν 20.30 με 21.30…»

Μαρτυρία αστυνομικού για νεκρούς
Newsittv

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουλ 2018


Πηγή: newsit.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews