ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/7/18

Αεροδιακομιδή 23χρονου Σέρβου από το Πευκοχώρι
Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018
EKABNews

Αεροδιακομιδή 23χρονου Σέρβου Από Το Πευκοχώρι
halkidikinews.gr

Ένας 23χρονος νεαρός από την Σερβία επέστρεψε στην ζωή το απόγευμα, μετά την Καρδιοπνευμονικη Αναζωογόνηση που ξεκίνησε ο ιδιώτης γιατρός και φίλος του KIDS SAVE LIVES Κωνσταντίνος Λαζαρίδης και μια Γερμανίδα νοσηλεύτρια.

Ο νεαρός έκανε αναπνευστική ανακοπή λόγω κρίσης άσθματος, μια κατάσταση που στη Μεγάλη Βρετανία σκοτώνει 3 ανθρώπους καθημερινά.

Μετά την επαναφορά του στη ζωή σταθεροποιήθηκε από τον ιδιώτη γιατρό, διασωληνώθηκε από γιατρό του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε εφημερεύον Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.Στο Νοσοκομείο έκανε δεύτερη ανακοπή και πάλι επανήλθε!!!

Ο Κωνσταντίνος Λαζαρίδης έχει σώσει ανθρώπους ξανά και ξανά, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει θέσει τον εαυτό του 24 ώρες το 24ωρο στη διάθεσή των πολιτών και των Διασωστών του ΕΚΑΒ της περιοχής και του αξίζουν τα συγχαρητήρια όλου του κόσμου για την κοινωνική του ευαισθησία και την αποτελεσματικότητα του!

Δημοσιεύτηκε 27/7/2018

Πηγή: halkidikinews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews