ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/7/18

Συγκέντρωση ΠΟΕΔΗΝ: Συνδικαλιστικών Στελεχών και εργαζομένων στο Υπουργείο Οικονομικών Παρασκευή 6/7/2018Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018
EKABNews

Συγκέντρωση Συνδικαλιστικών Στελεχών και εργαζομένων στο Υπουργείο Οικονομικών Παρασκευή 6/7/2018ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 7πμ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ
& ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΣΥΝΤΑΓΜΑ)

Συνάδελφοι,

Την Παρασκευή 29/6/2018 ο Υπουργός Οικονομικών ακύρωσε προγραμματισμένη συνάντηση με αντιπροσώπους της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕΔΗΝ και άλλων Ομοσπονδιών του Δημοσίου.

Στη συνάντηση θα θέταμε μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας, Πρόνοιας και ΕΚΑΒ.

Η συνάντηση ακυρώθηκε παρότι ο κος Τσακαλώτος ήταν στο Υπουργείο.

Κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών διέρρευσαν απαράδεκτες αιτιάσεις για την ακύρωση της συνάντησης. Δεν σέβονται την Δημοκρατική λειτουργία του Συνδικαλιστικού Κινήματος, τις αποφάσεις του οποίου λαμβάνει η πλειοψηφία και όχι η κυβέρνηση. Μπερδεύονται με τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που υπογράφουν με χέρια και πόδια μνημόνια και προσπαθούν να επιβάλλουν αντίστοιχη λειτουργία στους Δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας.

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 στις 7π.μ. η ΠΟΕΔΗΝ οργανώνει συγκέντρωση Συνδικαλιστικών Στελεχών και εργαζομένων έξω από το Υπουργείο Οικονομικών (Σύνταγμα).

Ως πρώτη ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Οι Συγκεντρώσεις μας στο κτίριο των υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων θα πυκνώσουν. Ο Υπουργός Οικονομικών δεν μπορεί να κρύβεται από τους εκλεγμένους εκπροσώπους δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, την Πρόνοια, το ΕΚΑΒ.

Θέλει δε θέλει θα μας ακούσει για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα (Δημόσιες Δαπάνες Υγείας, προσλήψεις, περικοπή του Ανθυγιεινού Επιδόματος, ένταξη στα ΒΑΕ, μονιμοποίηση συμβασιούχων κ.α.).

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ


Πηγή: poedhn.gr

Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews