ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/7/18

Σκαφιδιά Ηλείας: Γιατρός και διασώστες του ΕΚΑΒ έσωσαν 82χρονο στην παραλία- Έχασε τις αισθήσεις του στη θάλασσαΔευτέρα, 2 Ιουλίου 2018
EKABNews

Σκαφιδιά: Γιατρός και διασώστες του ΕΚΑΒ έσωσαν 82χρονο στην παραλία- Εχασε τις αισθήσεις του στη θάλασσα
iliaweb.gr

Τύχη βουνό είχε το μεσημέρι σήμερα 82χρονος στην παραλία της Σκαφιδιάς όταν έχασε τις αισθήσεις του και ενώ βρισκόταν μέσα στη θάλασσα και ευτυχώς γι’ αυτόν τον εντόπισαν άμεσα άλλοι λουόμενοι που τον έβγαλαν έξω στην παραλία και ταυτόχρονα εκεί βρισκόταν γιατρός ο οποίος του πρόσφερε άμεσα τις πρώτες βοήθειες και σε συνεργασία με τους διασώστες του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν και έφθασαν άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κατάφεραν με καρδιακή αναζωογόνηση να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο 82χρονος αφού επανήλθε μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου όπου και  νοσηλεύεται.

Πηγή:iliaweb.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews