ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/7/18

Διοικητικό Συμβούλιο Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 9/7/2018
Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018
EKABNews

Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποίησε την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

Ημερήσια διάταξη

Θέμα 1ο: Καταγγελία για την χρήση χημικών και βίας στην συγκέντρωση των εργαζομένων στο Υπουργείο Οικονομικών
Απόφαση
Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για την προκλητική και αντιδημοκρατική στάση που επέδειξε για άλλη μία φορά με την χρήση βίας και ρίψης χημικών στη Συγκέντρωσή της ΠΟΕΔΗΝ, ΑΔΕΔΥ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ έξω από το Υπουργείο Οικονομικών στις 6/7/2018. Η ΒΙΑ και ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. Να βγει ανακοίνωση-καταγγελία.

Ομόφωνη απόφαση


Θέμα 2ο: Συνάντηση με εκπρόσωπο της εταιρείας για την αγορά διαγνωστικού μηχανήματος υπερήχων για το ιατρείο του ΕΚΑΒ
Απόφαση
Έγινε ενημέρωση και διαλογική συζήτηση με σκοπό την σύναψη ιδιωτικού συμφωνητικού. Καθορισμός των όρων πληρωμής, χρόνου παράδοσης και εγγύησης.

Ομόφωνη απόφαση


Θέμα 3ο: Προγραμματισμός συντήρησης και ελέγχου ασθενοφόρων οχημάτων της δωρεάς ΙΣΝ
Απόφαση
Να σταλεί έγγραφο με το οποίο να ζητείτε:
Α) Η εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού στα νέα ασθενοφόρα της δωρεάς του ΙΣΝ
Β) Ο προγραμματισμός εβδομαδιαίου τεχνικού ελέγχου από το Συνεργείο  Επισκευής Υπηρεσιακών Οχημάτων της Κ.Υ. του ΕΚΑΒ στα νέα ασθενοφόρα της δωρεάς του ΙΣΝ όπως γίνεται και με τα υπόλοιπα ασθενοφόρα με σκοπό τον προληπτικό έλεγχο, την καλύτερη λειτουργία και συντήρηση  τους προκειμένου να διασφαλιστεί εκτός από την καλή λειτουργία τους και η ασφάλεια των πληρωμάτων ασθενοφόρου και των ασθενών.

Ομόφωνη απόφαση


Θέμα 4ο: Πρόσληψη δικηγόρου σε πλήρωση της κενής οργανικής θέσης Προϊσταμένου Δικηγόρου Παρ’ Αρείω Πάγω και ΣτΕ στο ΕΚΑΒ»
Απόφαση
Με βάση την γνωμοδότηση του νομικού μας συμβούλου η «πρόσληψη της δικηγόρου με έμμισθη εντολή Β. Κορμπή με απόφαση του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ και όχι από την πενταμελή επιτροπή του άρθρου 43 Κ. Δικηγόρων είναι μη σύννομη και άκυρη και ενδεχομένως επισύρει ποινικές ευθύνες των μελών του Δ.Σ., που ψήφισαν υπέρ αυτής αλλά και πειθαρχική ευθύνης της ίδιας».
Απόφαση
Να κατατεθεί Μηνυτήρια αναφορά Ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών
Να κατατεθεί επιστολή στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

Κατά πλειοψηφία


Θέμα 5ο: Μετακινήσεις ορισμένου χρόνου και παρατάσεις αυτών από το ΕΚΑΒ Αθήνας – Σχέδιο δράσης ΕΚΑΒ (Συνολική δύναμη ασθενοφόρων που επιχειρούν καθημερινά στον νομό Αττικής)
Απόφαση
Να ανατεθεί στον νομικό σύμβουλο του σωματείου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες (εξώδικη πρόσκληση-μηνυτήρια αναφορά) προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του ΕΚΑΒ και να μην τεθεί σε κίνδυνο η ζωή και η ασφάλεια των πολιτών λόγω της μειωμένης δύναμης των ασθενοφόρων που επιχειρούν καθημερινά στον νομό Αττικής.

Κατά πλειοψηφία

Επιμέλεια θέματος: Κιτσόπουλος Αλέξιος - Γ. Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews