ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/7/18

Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κ. Καρακατσιανόπουλος: Δεν είχαμε πρόσβαση σε όλα τα σημεία, AudioΤετάρτη, 25 Ιουλίου 2018
EKABNews

Πρόεδρος του ΕΚΑΒ: Δεν είχαμε πρόσβαση σε όλα τα σημεία
cnn.gr

Σπυριδούλα Σκούρα

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι διασώστες και οι κινητές μονάδες με γιατρούς που βρέθηκαν στο επίκεντρο των περιοχών που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής, μίλησε στο CNN Greece ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος.

Όπως εξηγεί, η μεγαλύτερη από αυτές ήταν το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν στα σημεία, από τα οποία δεχόντουσαν κλήσεις, λόγω της επικινδυνότητας από τα μέτωπα της πυρκαγιάς, αλλά και επειδή οι δρόμοι ήταν κλειστοί.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν το γεγονός ότι είχαμε κλήσεις από σημεία στα οποία δεν μπορούσαμε να έχουμε προσέγγιση λόγω επικινδυνότητας. Δηλαδή περιοχές που φλέγονταν δεν μπορούσε να μπει το ασθενοφόρο γιατί πολύ απλά θα έπαιρνε φωτιά και αυτό, θα κινδύνευαν και οι συνάδελφοι διασώστες», λέει ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ και συνεχίζει:

«Αν δεν άνοιγε το δρόμο η πυροσβεστική να μας έδινε ελεύθερο να πάμε να παραλάβουμε ή να μας έφερνε κάποια περιστατικά η ίδια η πυροσβεστική από τα σημεία που επιχειρούσε, δεν μπορούσαμε να μπούμε μέσα».Πηγή: cnn.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews