ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/7/18

Προβλήματα με τον κλιματισμό της καμπίνας του ασθενούς στα νέα ασθενοφόρα!
Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
EKABNews

Facebook Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου (ΕΚΑΒ)
16/7/2018


Αγανάκτηση προκαλούν στους Διασώστες του ΕΚΑΒ τα προβλήματα των νέων ασθενοφόρων μάρκας Peugeot καθώς πλέον δεν διαφαίνεται κάποια λύση και ο κίνδυνος για τους ασθενείς αλλά και για τους ίδιους είναι ορατός.

Με συνθήκες καύσωνα ο κλιματισμός της καμπίνας του ασθενούς δεν λειτουργεί σωστά σε κανένα σχεδόν από τα νέα ασθενοφόρα που προμηθεύτηκε το ΕΚΑΒ μέσω της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Οι 40 βαθμοί κελσίου μέσα στο ασθενοφόρο όταν έχεις έναν ασθενή με δύσπνοια, έναν καρδιολογικό ασθενή ή έναν ασθενή με συμπτώματα θερμοπληξίας μπορεί να αποβούν μοιραίοι. Επίσης όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας η λανθασμένη κατασκευή των φορείων των συγκεκριμένων ασθενοφόρων είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για τα πληρώματα του ΕΚΑΒ καθώς έχουν φτάσει σωματικά στα όρια τους λόγω της επιβάρυνσης που τους προκαλούν τα εν λόγω φορεία.

Ελπίζουμε σε άμεση λύση αυτών των θεμάτων είτε από την υπηρεσία είτε από το Ίδρυμα που έκανε αυτή την τόσο σημαντική δωρεά πριν θρηνήσουμε κάποιον ασθενή ή κάποιον σακατεμένο συνάδελφο.

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews