ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/7/18

Ενισχύεται με Μοτοσυκλέτες Ταχείας Επέμβασης ο Τομέας ΕΚΑΒ Ιστιαίας, Βίντεο


Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018
EKABNews

Ενισχύεται με Μοτοσυκλέτες Ταχείας Επέμβασης  ο Τομέας ΕΚΑΒ Ιστιαίας

Τα συγχαρητήρια Μαυραγάνη για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ Ιστιαίας

Facebook Τομέας ΕΚΑΒ Κύμης
1/6/2018
Το Ε.Κ.Α.Β αξιολογώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού και θέλοντας να τονώσει το αίσθημα ασφάλειας προς τους πολίτες αλλά και τους τουρίστες που επισκέπτονται την Βόρεια Εύβοια, αποφάσισε την ενίσχυση του Τομέα Ε.Κ.Α.Β Ιστιαίας με μοτοσυκλέτες ταχείας επέμβασης, επανδρωμένες με κατάλληλα εκπαιδευμένους Διασώστες οι οποίοι θα παραμείνουν και θα περιπολούν για όλη την τουριστική περίοδο στην περιοχή.
Καθότι το Ε.Κ.Α.Β είναι ο μοναδικός φορέας που μπορεί να προσφέρει επείγουσες και εξειδικευμένες Πρώτες Βοήθειες δωρεάν και χωρίς διακρίσεις προς όλους.

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΕΚΑΒ
Istiaianews
Δημοσιεύτηκε στις 1 Ιουλ 2018

Τα συγχαρητήρια Μαυραγάνη για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ Ιστιαίας
eviavima.blogspot.com

Ο υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης σχετικά με την ενίσχυση του ΕΚΑΒ Ιστιαίας συνεχάρη τη διοίκηση του ΕΚΑΒ και το Νίκο Κόκκο. Δείτε τι δήλωσε....
Νίκος Μαυραγάνης- Κάποτε υποβαθμίζονταν τα κλιμάκια ΕΚΑΒ και έκλειναν Νοσοκομεία (Κάρυστος), ΤΩΡΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ υπηρεσίες ΕΚΑΒ και ιδρύονται νέες πτέρυγες (τομογράφου και σε λίγο νεφρού στην Κάρυστο). Ο Συνάνθρωπος στο επίκεντρο ! Συγχαρητήρια στη διοίκηση του ΕΚΑΒ και στο Νίκο Κόκκο.
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews