ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/7/18

ΠΟΠ ΕΚΑΒ: Ο Διευθυντής Ιωαννίνων Ξεπουλάει το ΕΚΑΒ - Από το παράθυρο μπαίνουν οι Ιδιώτες!


Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
EKABNews
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ο Διευθυντής Ιωαννίνων Ξεπουλάει το ΕΚΑΒ

Από το παράθυρο μπαίνουν οι Ιδιώτες στο ΕΚΑΒ.

Την ανυπαρξία του ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα παραδέχεται ουσιαστικά ο Διευθυντής ΕΚΑΒ Ιωαννίνων κ. Παπαδιώτης Βασίλειος

Ανήμπορος να απαιτήσει

Ανήμπορος να διεκδικήσει

Ανήμπορος να αντιμετωπίσει τα τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται από την έλλειψη προσωπικού στην Κέρκυρα, προχώρησε σε μη σύννομες συμφωνίες με Οδηγούς Ασθενοφόρων ιδιωτικών κέντρων για να αντιμετωπίζουν Επείγοντα Περιστατικά  όταν το ΕΚΑΒ αδυνατεί να ανταπεξέρθει.

Μάλιστα χωρίς ντροπή  αυτή του την συμφωνία την ανακοινώσε εγγράφως στο Επιχειρησιακό Κέντρο του ΕΚΑΒ και παροτρύνει τους συναδέλφους μας να παρανομήσουν.

Θα έπρεπε ο κ. Παπαδιώτης να γνωρίζει πως από το 1986 το ΕΚΑΒ είναι ο μοναδικός φορέας Επείγουσας Προνοσοκομειακής φροντίδας στην Χώρα και πως οποιαδήποτε παρερμηνεία αυτού κινείτε στα πλαίσια της παρατυπίας.

Απαιτούμε άμεσα ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων να αποσύρει την εν λόγο ανακοίνωση και να αποκαταστήσει την Νομιμότητα στην λειτουργία των Τομέων Ευθύνης του.

Ως το επίσημο από την πολιτεία όργανο  εκπροσώπησης των Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ και προάσπισης των Δικαιωμάτων τόσο των πολιτών στο δικαίωμα της Δωρεάν Επείγουσα Προνοσοκομειακή Φροντίδα στην Χώρα μας, όσο και των Συναδέλφων μας, έχουμε την νόμιμη υποχρέωση να  πράξουμε   τα (αυτονόητα) προβλεπόμενα στην κείμενη Νομοθεσία και να σας ενημερώσουμε πως  θα κινηθούμε τόσο Νομικά όσο και συνδικαλιστικά για την διερεύνηση του παραπάνω θέματος.

H ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

  

Πηγή: popekab.gr

Το έγγραφο με το λογότυπο του ΕΚΑΒ  για την  χρήση ιδιωτικών ασθενοφόρων σε επείγοντα περιστατικά στην Κέρκυρα

Δείτε στο EKABNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews