ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/7/18

Ευχαριστήριο σε διασώστες και ιατρό του ΕΚΑΒ ΛάρισαςΔευτέρα, 21 Ιουλίου 2018
EKABNewsFacebook Τάση Τζαβέλλα

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους συναδέλφους του ΕΚΑΒ Λάρισας και Γόννων για την άμεση και σωστή παρέμβαση τους στην διακομιδή του συζύγου μου Γιάννη Μπουρουτζήκα από το Συκούριο που είχε το ατύχημα στοπ ΓΝ Λάρισας, η οποία συνέβαλλε τα μέγιστα στην αντιμετώπιση της επικίνδυνης για τη ζωή του κατάστασης.
Αναλυτικότερα τους: Δημήτρη Μακρυγιάννη που αν και εκτός υπηρεσίας σήμανε συναγερμό σε Λάρισα και Γόννους.
Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ Γόννων Ηλίας Ντίνα και Δημήτρη Κεραμά που έσπευσαν και αυτοί και βοήθησαν στην σωστή μεταφορά του στο ασθενοφόρο και τέλος το πλήρωμα της Κινητής Μονάδας του ΕΚΑΒ Λάρισας, Ηλία-Ζωή Μητρακούλη και Στέλιο Κουτσογιάννη διασώστες και Αθανάσιο Αναστασίου ιατρό, που παρέλαβαν και μετέφεραν, σε ούτε ένα τέταρτο, τον σύζυγο μου από το Συκούριο στη Λάρισα.
Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη μου και το σεβασμό μου για το έργο τους.

Τάση Τζαβέλλα (Μαία)

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews