ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/7/18

Εκπαίδευση από το ΕΚΑΒ του προσωπικού της ΠΕ Ρεθύμνης σε θέματα Α’ Βοηθειών
Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018
EKABNews

Εκπαίδευση του προσωπικού της ΠΕ Ρεθύμνης σε θέματα Α’ βοηθειών
cretalive.gr

Το σεμινάριο παρακολούθησαν 15 υπάλληλοι διαφόρων υπηρεσιών της Π.Ε.Ρεθύμνης.

Πραγματοποιήθηκε στις 17-7-2018 σε υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης σεμινάριο του ΕΚΑΒ που αφορούσε παροχή Α΄ βοηθειών σε συνανθρώπους μας, που παρουσιάζουν μια ποικιλία συμβάντων ( ρινορραγία, έγκαυμα, αλλεργία, καρδιακή ανακοπή κ.α.)

Το σεμινάριο παρακολούθησαν 15 υπάλληλοι διαφόρων υπηρεσιών της Π.Ε.Ρεθύμνης. Η παρακολούθηση του συγκεκριμένη σεμιναρίου θα οδηγήσει σε πιστοποίηση ικανότητας παροχής Α΄ βοηθειών από τους εκπαιδευόμενους.

Οι υπάλληλοι επίσης εκπαιδευτήκαν τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά στην παροχή Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης, όσο και στην χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή

Τα αντικείμενα εκπαίδευσης αφορούν στην προνοσοκομειακή φροντίδα του πάσχοντα, δηλαδή τις ενέργειες, που πρέπει να γίνουν μέχρι την άφιξη του ΕΚΑΒ και την διακομιδή του πάσχοντα στο νοσοκομείο. Τα λίγα λεπτά που συνήθως μεσολαβούν μέχρι την άφιξη του ΕΚΑΒ μπορεί να είναι σημαντικά για την υγεία και επιβίωση του ασθενή.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κ. Λιονή Μαρία καθώς και οι εκπαιδευθέντες υπάλληλοι επιθυμούν να ευχαριστήσουν το ΕΚΑΒ Κρήτης καθώς και τον εκπαιδευτή του ΕΚΑΒ κ. Μανόλη Λέκκα για την άρτια και λεπτομερή εκπαίδευση που τους παρείχε.

Δημοσιεύτηκε 24/7/2018

Πηγή: cretalive.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews