ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/7/18

Με «σφιγμένο» το στομάχι...


Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018
EKABNews

Facebook Demetrios G. Pyrros

Με «σφιγμένο» το στομάχι...

..γράφω αυτό το κείμενο με «σφιγμένο» το στομάχι μου...αλλά νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από την φονική πυρκαγιά που έπληξε το Μάτι και συνάμα την οδύνη μου για τις τεράστιες καταστροφές και τις απώλειες περιουσιών στις πληγείσα περιοχή. Θλίψη... Βαθιά...

Θεωρώ όμως και υποχρέωση μου να γνωστοποιήσω πως η ολοκλήρωση και η επιτυχημένη διεκπεραίωση (και ναι, ξέρω τον αντίλογο για το εάν είναι δυνατόν να μιλάμε για επιτυχημένη διεκπεραίωση με τόσα θύματα...) της επιχειρησιακής δράσης του Ε.Κ.Α.Β. ήταν αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας, της εμπειρίας του επαγγελματισμού αλλά και του εθελοντισμού των Ιατρών, των Διασωστών, των Μοτοσικλετιστών, των Νοσηλευτών καθώς και των Τηλεφωνητών, Διαβιβαστών & Συντονιστών του, οι οποίοι (ακόμη και εκτός υπηρεσίας) παρείχαν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, όπως απαιτούσε η κάλυψη ενός τέτοιου συμβάντος. Το λιγότερο που έχω να πω, από την θέση ευθύνης που έχω, είναι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Τις «δύσκολες» ώρες του συμβάντος, βρισκόμενος στο Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ. (Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Υπηρεσιών Πυροσβεστικού Σώματος), ήταν καθοριστική η αγαστή συνεργασία με τον Διοικητή του Ε.Κ.ΕΠ.Υ, με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής, τον ΓΓ Πολιτικής Προστασίας και όλους τους επιχειρησιακούς του ΣΕΚΥΠΣ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, τους οποίους ευχαριστώ και προσωπικά αλλά και ως Διευθυντής των Ιατρικών Υπηρεσιών του Ε.Κ.Α.Β.. Τέλος ευχαριστώ την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας (Αν. Υπουργό) για την εμπιστοσύνη τις κρίσιμες ωρες!

Για μία ακόμη φορά όλο το προσωπικό του Ε.Κ.Α.Β. έδωσε ακόμη μία ΟΜΑΔΙΚΗ «μάχη» με τον χρόνο και τις συνθήκες, δίνοντας το δικό του ηχηρό παρών, υπό αντίξοες συνθήκες, με πραγματικό προσωπικό κίνδυνο, εξασφαλίζοντας την ασφαλή και ταχεία διακομιδή των πολιτών στις κατάλληλες μονάδες παροχής υπηρεσιών υγείας.Ο Δημήτριος Πύρρος είναι Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ-Συντονιστής Διευθυντής ΕΣΥ
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews