ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/7/18

Ρέθυμνο: Να λειτουργήσει ξανά σταθμός ΕΚΑΒ στην Παλέ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών όσο και των επισκεπτών του ΝομούΤρίτη, 24 Ιουλίου 2018
EKABNews

Να λειτουργήσει ξανά σταθμός ΕΚΑΒ στην Παλέ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών όσο και των επισκεπτών του Νομού
cretedoc.gr

Με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης συναντήθηκε το ΔΣ του Συλλόγου Γενικών – Οικογενειακών Ιατρών ΕΣΥ Π.Φ.Υ. Ν. Ρεθύμνης (ΣΥ.ΓΕΝ.ΙΑ.Ρ.)
Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, επισκέφτηκαν χτες τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γενικών – Οικογενειακών Ιατρών ΕΣΥ Π.Φ.Υ. Ν. Ρεθύμνης (ΣΥ.ΓΕΝ.ΙΑ.Ρ.) στο πλαίσιο επαφών τους με θεσμικούς φορείς του τόπου.

Κατά τη συνάντηση τα μέλη του (ΣΥ.ΓΕΝ.ΙΑ.Ρ.) είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα, που αφορούν στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα υγείας του Νομού (Κέντρα Υγείας – Περιφερειακά Ιατρεία).

Ιδιαίτερα, εν μέσω θερινής περιόδου και αυξημένης τουριστικής κίνησης, τονίστηκε η ανάγκη ενίσχυσης των Κέντρων Υγείας Σπηλίου και Αμαρίου, τόσο με προσωπικό όσο και με υλικοτεχνική υποδομή ( επαναλειτουργία σταθμού ΕΚΑΒ στην Παλέ) για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών όσο και των επισκεπτών του Νομού.

Ιωάννα Καψάλη

Πηγή: cretedoc.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews