ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/7/18

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο ΕΚΑΒ μετά την πυρκαγιά στο Μάτι, Βίντεο


Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018
EKABNews

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο ΕΚΑΒ μετά την πυρκαγιά στο Μάτι
protothema.gr

Το προσωπικό ανέφερε ότι δέχθηκαν 180 κλήσεις - Ενημέρωση για τα προβλήματα και για το επιχειρησιακό κομμάτι
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα το ΕΚΑΒ και συζήτησε με το προσωπικό του για τις αντιξοότητες που αντιμετώπισαν το βράδυ της πυρκαγιάς στη Ραφήνα.

Συγκεκριμένα, του ανέφεραν ότι η υπηρεσία τους δέχθηκε 180 κλήσεις από το Μάτι ενώ επιχείρησαν συνολικά 11 ασθενοφόρα και 4 κινητήριες μονάδες.

Όπως επισήμαναν, το βασικό πρόβλημα που κλήθηκαν να διαχειριστούν ήταν η αδυναμία πρόσβασης στην περιοχή. Παρά ταύτα κατόρθωσαν να ολοκληρώσουν επιτυχώς τη διακομιδή 80 περιστατικών.

Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης έδωσε συγχαρητήρια στους άνδρες και τις γυναίκες του ΕΚΑΒ για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της μεγάλης αυτής κρίσης. Αυτή την ώρα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέπτεται το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Πηγή: protothema.gr


Επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στο ΕΚΑΒ 25-07-2018
EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews