ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/7/18

Θεσσαλονίκη: Ασθενοφόρο εγκλωβίστηκε από παράνομα παρκαρισμένο Ι.Χ. στα επείγοντα του Παπαγεωργίου
Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018
EKABNews

Θεσσαλονίκη: Ασθενοφόρο εγκλωβίστηκε από παράνομα παρκαρισμένο Ι.Χ. στα επείγοντα του Παπαγεωργίου (ΦΩΤΟ)
thestival.gr

Αντιμέτωποι με ασυνείδητους οδηγούς έρχονται σχεδόν καθημερινά τα πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Εκτός από τους ασυνείδητους οδηγούς που παραβιάζουν την ΛΕΑ, υπάρχουν και αυτοί που παρκάρουν όπου βρουν.  Ακόμα και στην έξοδο των οχημάτων από το τμήμα επειγόντων περιστατικών.

Χαρακτηριστικά είναι το παράδειγμα στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, όταν ασθενοφόρο έμεινε εγκλωβισμένο επί 15 λεπτά, καθώς ο οδηγός ενός Ι.Χ. πάρκαρε στην έξοδο των οχημάτων.

"Επί 15 λεπτά εγκλωβισμένοι στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου επειδη κάποιος ανεγκέφαλος πάρκαρε το ΙΧ του στην έξοδο των οχημάτων. Πήγε λέει να τακτοποιήσει κάτι χαρτιά.

15 λεπτά στη δουλειά μας είναι πολύς χρόνος......", αναφέρει ο Νίκος Γκούρτσας ο οποίος κοινοποίησε και την φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Δείτε τη φωτογραφία:


Δημοσιεύτηκε 6/7/2018

Πηγή: thestival.gr

 


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews