ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/7/18

Σε καλοκαιρινή ετοιμότητα το ΕΚΑΒ σε Καρδίτσα και ΛάρισαΤρίτη, 24 Ιουλίου 2018
EKABNews

Με εργαζόμενους σε Τρίκαλα – Καρδίτσα, η διευθύντρια του ΕΚΑΒ
ert.gr

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι Τομείς του ΕΚΑΒ σε Καρδίτσα και Τρίκαλα ώστε να καλύψουν περιστατικά που προκύπτουν, λόγω του μεγάλου όγκου τουριστών-επισκεπτών που καταφθάνουν την καλοκαιρινή περίοδο στις δύο περιοχές, για να επισκεφτούν τουριστικούς προορισμούς όπως είναι η Λίμνη Πλαστήρα για την περιοχή της Καρδίτσας και τα Μετέωρα και η Καλαμπάκα για την περιοχή των Τρικάλων.Γύρω από αυτά επικεντρώθηκε η συζήτηση κατά την σημερινή συνάντηση της διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κας Βασιλικής Αυγέρη με τους εργαζόμενους των δύο Τομέων του ΕΚΑΒ.

Με τις οδηγίες της και σε συνεργασία με τα πληρώματα –διασώστες ασθενοφόρων θα αντιμετωπιστούν άμεσα και αποτελεσματικά όλες οι έκτακτες ανάγκες. Η διευθύντρια ευχαρίστησε τους εργαζόμενους των δύο Τομέων για την αμέριστη βοήθεια που προσφέρουν στους συμπολίτες και τους ευχήθηκε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

Δημοσιεύτηκε 23/7/2018

Πηγή: ert.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

5 σχόλια :

 1. Σοβαρή είδηση. Πήγε από την Λάρισα στην Καρδίτσα και στα Τρίκαλα να συντονίσει… Είχε και διανυκτέρευση το φύλλο πορείας?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. από πότε ενοχλούν οι επισκέψεις της διεύθυνσης, σε τομείς της ευθύνης της;
  οι συνάδελφοι, έχουν ανάγκη να αισθάνονται την παρουσία της εκάστοτε διεύθυνσης κοντά τους και αυτό δεν γίνετε αλλιώς, μόνο με αυτό τον τρόπο.
  εξάλλου, όπως εκφράζουν την επιθυμία τους για επισκέψεις των συνδικαλιστικών τους οργάνων, έτσι εκφράζουν και για την διεύθυνση.
  άλλοι τις πραγματοποιούν και άλλοι μένουν στις υποσχέσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια, θα εχεις ρίξει αρκετό γλύψιμο στη ζωή σου, μετρ στο είδος ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews