ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/7/18

Λαμία: Διακομιδή -και πάλι- μετ’ εμποδίων - Θα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα;Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018
EKABNews

Λαμία: Διακομιδή -και πάλι- μετ’ εμποδίων / Θα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα; (εικόνες)
lamianow.gr

Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό! Για τα διπλοπαρκαρισμένα και τα παράνομα παρκαρίσματα έχουμε γράψει και ξαναγράψει. Δεν είναι μόνο ότι δημιουργούν κυκλοφοριακά ζητήματα αλλά αν το σκεφτείτε πιο δραματικά μπορεί να στοιχίσουν ακόμη και… ζωές.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε λίγα λεπτά μετά τις 12.00 το μεσημέρι να παραλάβει έναν κύριο που έχασε τις αισθήσεις του σε κεντρικό κατάστημα της Ρήγας Φεραίου. Για να φτάσει στο σημείο χρονοτρίβησε λίγα λεπτά γιατί πολυ απλά κάποιοι συμπολίτες μας παρατάνε τα οχήματα τους όπου να είναι.


Μετά το αρχικό “φρακάρισμα” στην Καραγιαννόπουλου (όλως τυχαίως για διπλοπαρκαρισμένο) μπλόκαρε και στην είσοδο του πεζόδρομου στην Ρήγα Φεραίου διότι κάποιοι είχαν βάλει μπροστά τα μηχανάκια τους και άλλος είχε παρκάρει φαρδιά-πλατιά το όχημα του παράλληλα με τον πεζόδρομο.

Ευτυχώς το περιστατικό δεν ήταν σοβαρό, ο κύριος ανέκτησε τις αισθήσεις του και διεκομίσθη για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.


Τι θα γινόταν όμως αν μια ζωή κρινόταν σε αυτά τα λίγα λεπτά που καθυστέρησε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο κέντρο της πόλης;

Ρητορικό το ερώτημα…

ΥΓ: Ναι! Ο σεβασμός στον συμπολίτη φαίνεται ακόμη και από το παρκάρισμα.Πηγή: lamianow.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews